2777
2789
عنوان

دوستی سه نفره

500 بازدید | 30 پست

دوستیمون چند ماه که تموم شده من یبار سعیم کردم با هم دوباره دوست شیم ولی اونا مثل قبل نشدن من تصمیم گرفتم ادامه ندم به این رابطه.

هر روز دارن با هم استوری می‌زارن، دلم یکیشون خیلی تنگ شده، شایدم هر دوشون..

چکار کنم؟ من یبار غرورم له کردم ولی دوستیمون مثل قبل نشد. دیگه نمی‌خوام این کار کنم، آدم مغروری نیستم ولی غرورم واقعا خیلی برام مهمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بنظر دوستای خوبی نمیان وگرنه رابطه رو تموم نمیکردن مخصوصا اینکه تو یکبار تلاش کردی برای نگهداشتن رابطه سعی کن از فکرشون بیای بیرون کلا

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
خب بنظر دوستای خوبی نمیان وگرنه رابطه رو تموم نمیکردن مخصوصا اینکه تو یکبار تلاش کردی برای نگهداشتن ...

اره می‌دونم اونا حتی جای منو یکی دیگرو آوردن تو اکیپ..

فراموششون کردم ولی خاطرات مزخرفمون همش تو ذهنمه

اره می‌دونم اونا حتی جای منو یکی دیگرو آوردن تو اکیپ..فراموششون کردم ولی خاطرات مزخرفمون همش تو ذهنم ...

استوری هاشونا دنبال نکن . آنفالو نکن ولی شماره هاشونا پاک کن ک پروفایلشونم نبینی دیگه

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
استوری هاشونا دنبال نکن . آنفالو نکن ولی شماره هاشونا پاک کن ک پروفایلشونم نبینی دیگه

خیلی وقته آنفالو کردمشون اونا هم همین کارو کردم، شماره هاشونم پاک کردم..

ولی دست خودم نیست که استوری هاشون چک میکنم، دلم براشون تنگ شده..

اره می‌دونم اونا حتی جای منو یکی دیگرو آوردن تو اکیپ..فراموششون کردم ولی خاطرات مزخرفمون همش تو ذهنم ...

بیخیال 

هیچکس اندازه خودت برات مهم نباشه 

عزت نفس داشته باش و جوری رفتار کن که انگلر برات مهم نبوده 

دور بودن از همچین رابطه ای بهتر ازینه که باشی و بهت حس اضافه بودن بدن 

دوستای جدید پیدا کن و خاطرات قشنگتر بساز

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)