2777
2789
یه متنی خودم میگفت قشنگترین ارزو اینه حالتون ارامشتون شادیتون خوشبختیتون هیچوقت وصل یه ادم نباشه و ا ...

مگه میشه بعد هشت سال طنابی ک از شادیام بهش وصله رو قطع کنم😭نمیشه. همه ی شادیمه. همون‌جوری که همه ی غممه.  نمی‌دونم چجور تووضیح بدم. هرچی خواستمو بهم داده.   فقط چون شب قبل عقد سر مهریه و گوش دادنش ب حرف خانوادش دعوا کرد باهام دیگه اون آدم قبل نشدم. خیلی خلاصه گفتما. زجرم انقد زیاد بود ک رووز عقد میخاستم از آرایشگاه در برم یه جایی خودمو بکشم😔.  اون شب برا اون گذشت. برداشت سعی کرد بهترین روزم باشه. ولی کاراش حرفاش داغونم کرده خیلی افسرده شدم دوسش دارم ولی ازش برگشتم.  میدونست چقد برام مهم بود اون شب و روز .. میدونست هیچی برام مهم نبود از همه چی براش می‌گذشتم.  اعتماد نکرد بهم ولی.   من اعتماد کردما مهریه رو کردم ۱۴ تا سکه  همینم قول بخشیدنشو ب خودم دادم     ولی بعد از اون من دیگه نتونستم باورش کنم و اعتماد کنم بهش.  دنیامو  ارزوهامو. خوشحالیامو همه چیمو تو یه شب گرفت ازم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز