2777
2789

به نظرت خوبه یا بد؟ 

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدتی بود بخاطر حرف و رفتار یه ادمی خودمو فراموش کردن 

اینکه من یه دخترم

من‌یه ادم 

من یه موجود زندم 

من نیاز دارم به رسیدگی، به اب کافی، به غذا و انواع میوه و خوراکی ها من نیاز دارم به رقصیدن من نیاز دارم به گوش کردن اهنگ شاد من لایق این هستم امروز رو خوشحال باشم و خوب بگذرونم و اینهارو هروز هروز با خودم تکرار کردم و برگشتم به خود قبلیم

به نظرت خوبه یا بد؟

از جهت بد نوشتمش

دغدغه هامو با دغدغه های پارسالم که مقایسه میکنم..دلنوشته های پارسالمو که میخونم.. میبینم اونا درد نبودن. درد واقعیو الان دارم میکشم 

وگرنه نسبت ب پارسال انقدر پیشرفت داشتم ک میتونم بگم تو ی سال تونستم ب هدفای قبل ۲۵ سالگیم برسم کامل

مدتی بود بخاطر حرف و رفتار یه ادمی خودمو فراموش کردن اینکه من یه دخترممن‌یه ادم من یه موجود زندم من ...

هیچ آدمی ارزش اینو ندارع که از خودت دست بکشی .. 🥲خداروشکر که راه درستو پیدا کردی 

من برا پیدا کردن خود شادم نیاز دارم زخمایی ک زد ب دلمو بهش بگم باهاش حرف بزنم ولی راضی نیستم دلش بشکنه چون احساس می‌کنه از همیشه خوشبخت تریم

همونی که شادیامو بهم میده درد از او..درمان نیز هم😔

یه متنی خودم میگفت قشنگترین ارزو اینه حالتون ارامشتون شادیتون خوشبختیتون هیچوقت وصل یه ادم نباشه و این متن شدیدا منو ساخت بازم میگم زمانی میتونه وصل باشه که طرف برات ارزش قائله 

ولی منم دیگه قوی شدم

منی که حرفمو زدم و جوابی نشنیدم چی بگم پس؟🥺👌🏻

خدا کنه اگه قسمتته تو دلتو ببینه صداتو بشنوه .. اگه نیست ب خدا هم اصرار نکن حتی. 😔

منم دو بار گفتم   ب خودش حق داد  ابراز ناراحتی هم کرد ولی چه فایده 

هنوز نیاز دارم دوباره کل غممو تعریف کنم بشنوه درک کنه یه کاری کنه باورم بهش برگرده. نمیتونم کل عمرم با این کینه باهاش زیر ی سقف باشم 😔😔😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز