2789
عنوان

بیا گلم

102 بازدید | 23 پست

فرض کنید یک دختر 13 14 ساله داشتید...یک کار خیلی خیلی بدی کنه و اصلا نتونید بدون تنبیه ازش بگذرید.( لازمه بگم که اصلا تنبیه مثل کتک یا این چیزا نه چون خودم بمیرم هم اینکارو نمیکنم و تو سن نوجوانی که اصلا.)خولاصه بخواید یک تنبهی کنید که هم دردناک باشه برای طرف هم به اعتماد به نفسش و روحیش اصلا ضربه نزنه..(با حزف بزن هم درست نمیشه و حتما تنبیه لازمه )مبدونم الان بزرگ شده و نباید تنبیه بشه به هیچ وجه ولی گاهی وقتا خیلی لازمه...چه تنبیهی میکنید؟

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

لطفا زود قصاوت نکنید ... من آدمی هستم که از گل نازک تر به بچه هام نمیگم..ولی این دفعه واقعا لازمه

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب چیکار کرده؟دوست پسر داشته ؟فیلم بد داشته؟کارش چی بوده دقیقابگو تا بگم چجوری

هر دو😨

خب چیکار کرده؟دوست پسر داشته ؟فیلم بد داشته؟کارش چی بوده دقیقابگو تا بگم چجوری

خواهسن نگو باهاش حدف بزن

چی کار کرده؟

دوست پسر...بی احترامی...فیلم های.....خیلی بد ..حاضر  جوابی و ....

فقط نگین حرف بزن که فایده ن داشته

بنظرم سنش میرسه که بخواد با حرف زدن درست شه من بودم حرف میزدم ببرش تو اتاق حالا سرشم داد زدی اشکال نداره باید بترسونیش که دیگه انجام نده منظورم از ترس تهدید ،کتک کاری و... اینا نیست باهاش منطقی حرف بزن ،از در دوستی وارد شو اما جدیت خودتم داشته باش و بهش بفهمون که کارش اشتباه بوده و به فرهنگ خانوادگی تون لطمه میزنه

بنظرم سنش میرسه که بخواد با حرف زدن درست شه من بودم حرف میزدم ببرش تو اتاق حالا سرشم داد زدی اشکال ن ...

ممنونم...حتما

دوست پسر...بی احترامی...فیلم های.....خیلی بد ..حاضر جوابی و ....فقط نگین حرف بزن که فایده ن داشته

گوشیشو ازش بگیر محلش نده پول تو جیبی هم بهش نده 

منم تو این سن همینجوری بودم از رو کنجکاوی فیلم می‌دیدم عصبی بودم و فحش میدادم 

خواهسن نگو باهاش حدف بزن

می‌دونم چی میگی

منم تو سن دختر شما که بودم همین کارارو کردم از روی کنجکاوی

البته من اونموقع بلوغ زده بودم خیلی خیلی دوست داشتم بفهمم چی ب چیه

بعد مامانم گوشیمو گرفت ازم که وااااقعا اشتباه کرد من هنوز که هنوزه ناراحتم که گوشیمو گرفته بود 

اگه من بودم الان سیم‌کارت دخترمو در می‌آوردم بعد گوشیشو می‌گرفتم نه اینکه گوشیو کلا ازش محروم کنم چون گناه داره

و باهاش صمیمانه تر رفتار  میکردم

بهش نزدیک تر میشدم

تو گفتی نگو حرف بزن ولی من باهاش حرف میزدم 

بغلش میکردم 

بهش میگفتم که از رو دوست داشتنش ازش عصبانی هستم

بهش میگفتم من دشمنش نیستم 

بهش میگفتم دوستش دارم و دوست دارم ایندش رو بسازه و موفق باشه 

بهش میگفتم تنها کسی ک دوستشه منم نه پسرای تو گوشی 

نه دوستای اطرافش

فردا هو باهاش میرفتم مادر دختری بیرون از صبح 

بازار گردی

پارک و گردش و خرید 

بهش اطمینان میدادم که من پیشش هستم 

کاربر قدیمی هستم🫂
می‌دونم چی میگیمنم تو سن دختر شما که بودم همین کارارو کردم از روی کنجکاویالبته من اونموقع بلوغ زده ب ...

نباید با این پست اشک میریختم:))