2777
2789

گزاشته بود تو حیاط یکیش پریروز مرد 

از اون موقع تاحالا این یکیش اینقدر جیک جیک میکنه عصاب نزاشته برامون انگار بلندگو قورت داده خدا میدونه همسایه ها طفلی چی میکشن

همسر برادرم اصلا به فکرش نیست خب نمیخریدی طفلی گناه داره 

مثل بچه بغلی شده میگیرم بغلش آروم میخوابه همین که بزارمش تو جاش جیک جیک میکنه

من خودم قبلا حصلشو  داشتم میگرفتم 

قشنگ رسیدگی می‌کردم حتی مولتی ویتامین میدادم بزرگ میشدن اما الان عصابشو ندارم  

دلم براش میسوزه دست من بود جوجه و عروسمونو باهم خفه می‌کردم

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به داداشت بگو یدونه بخره بذاره کنارش.احتمالا چون تنهاست میترسه

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

یه دونه دیگه بخر تنها نباشه 🥲🥲🥲🥲🥲🥲من یه جوجه داشتم پارسال از ۶صبح جیغ و داد میکرد میرفتم میاوردم تو اتاقم آروم میشد خودم میتوابیدم 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

صبر کن اینم چند روز دیگه میمیره

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
این است خشم خواهر شوهر 😎

اگه خشم داشتم میرفتم دوتا نیش میزدم الان خودخوری نمیکردم 

اون مارو نیش نزنه کافیه 

وای ما هم بلدرچین داشتیم 

ببین تو حیاط انگار شیر بسته بودیم یه جوری صدا از گلوش در میآورد یه بار همسایمون اومد دم در گفت تو رو خدا یه فکری به حال این حیوون بکنید خیلی سر صدا می‌کنه نمیزاره بخوابیم

وای ما هم بلدرچین داشتیم ببین تو حیاط انگار شیر بسته بودیم یه جوری صدا از گلوش در میآورد یه بار همسا ...

واقعا حق داشته بنده خدا 

من خودم عادت دارم ظهرا باید تو سکوت بخوابم 

حالا این جیک جیک جیک 

انگار میره تو مغز سر آدم جیک جیک میکنه