2777
2789
عنوان

میترسم

106 بازدید | 9 پست

از اینکه عاشقش بمونم و ازدواج کنم خیلی ترسناکه این حس هر سری به خودم میام میبینم بیشتر دلم براش تنگ شده بیشتر تو باتلاق عشقش فرو رفتم هروقت که میبینمش مجبورم رومو اونور کنم که یوقت چشم تو چشم نشیم اون که عاشقم بود اون که بخاطر من با خانوادش درگیر شد پس چرا شب خواستگاری نیومد؟چرا من بعدش با یه دختره دیگه تو ماشینش دیدمش؟چقدر حس بدی بود خیلی مزخرف بود چندروز پیش اتفاقی داشتم از یه خیابون رد میشدم که صدای خنده هاش به گوشم خورد برگشتم دیدم خودشه!اونم نگام کرد اما چیزی نگفت حتی یه معذرت خواهی کوچیکم نکرد ازم حالا دیروز گندش دراومد که رفتن واسش خواستگاری این حس خیلی مزخرف بود:)

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

خب مشخصه یکی بهتر از تو پیدا کردهمتاسفم🗿💔

همینطوره

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

برای کسی که میخواد بره تاکسی دربستی بگیر وسط راه پشیمون نشه برگرده

کجا برگرده دیگه جایی نداره 

دیگه به چی فکر میکنی تموم شد رفت

آبروم رفت بخاطرش:)

اون ارزش دلتنگی وعشق تورو نداره فراموشش کن

:)