2777
2789
عنوان

پوشش دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 49 پست
نه من حق انتخاب ندارم کلی لباس دارم که دوست دارم بپوشم ولی نمیتونم

باید بتونی مگه میشه که نمی تونم اصلا نمیتونم یعنی چی؟

بپوش برو هر جا که خواستی تهش یک ماه باید حرف و کنایه تحمل کنی بعدش عادی میشه براشون 

خانواده منم مذهبی نبودن تعصبی بودن خصوصا بابام کلی زجر کشیدم گشنگی کشیدم ولی کوتاه نیومدم یه بار نگفتم غلط کردم تحمل کردم آخرشم شد اینکه من الان راحتم

به لباس لختی راحت نیستم ولی شال نمیزنم یا دور گردنمه نهایت

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر که ندارم، ولی بابام صندل و کلاً کفشی که پام معلوم باشه نمی‌ذاره بپوشم، اگه مچ پام معلوم باشه گیر میده، شلوار زاپ‌دار هم نمی‌ذاره، مانتوی کوتاه یا جلوباز نمی‌ذاره بپوشم و آستینش هم نباید کوتاه باشه، شال حریر و رنگ مشکی هم نمی‌ذاره. 

من پدر و مادر خیلی سخت گیری داشتم در زمینه حجاب  پدرم میگفت چادر اجباریه 

مادرم هم اگه یه تار موی سرت پیدا بود میکرد قیامت

ولی  موقع خواستگاری گفتم من چادر نمیپوشنم و قبول کرد

و مشکلی در زمینه خجاب باهم نداریم

بعد ازدواج حتی پدر و مادرم و خانواده مادرم هنوز بهم گیر میدادن 

منم یکسال مقاومت کردم اونها هم تقریبا و به ظاهر بیخیال شدن

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
من اصلا نمیتونم مثل شما شجاع باشمامروز داشتم به مامانم میگفتم میخوام این چند مانتو های زشت رو که خود ...

مگه من وقتی گفتم روسری نمیندازم بابام گفت چشم دخترم؟؟؟!!! من چند روز تو اتاق زندانی بودم و گنشگی کشیدم هفته ای ده بار میبردنم روانپزشک عقیده داشتن من بیمارم مگه یه دختر ۱۳ساله چقدر طاقت داره؟فک میکنی آسون بود؟کلی گریه کردم ولی مثل بابام لجباز بودم الانم چند ساله که خونه گرفتم ازادم حتی با اینکه مطلقه هستم کسی حق نداره حرفی بزنه پشت سرم بابامم فقط در حد سلام و خداحافظیه البته اونموقعا هم صمیمی نبودیم...

یه بار بهشون گفتم خیلی محترمانه منو شستن گذاشتن کنار

اگه زبون نداری و نمیدونی چی بگی پس فقط هر چی به ذهنت میاد بگو هر چی که به ذهنت میاد فحاشی نکنی فقط منظورم اینه که ساکت نمون ببین اگه ساکت باشی مثل موریانه حمله میکنن حتی اگه چرت و پرت هم گفتی بازم بگو ساکت نمون این بهترین سیاستی بود که تو این جنگا با خانوادم یاد گرفتم حتی اگه شد وسط حرفاشون بپر تو باید از حقت دفاع کنی

شوهر که ندارم، ولی بابام صندل و کلاً کفشی که پام معلوم باشه نمی‌ذاره بپوشم، اگه مچ پام معلوم باشه گی ...

مگه شال مشکی چی داره؟😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑

اما جدی دلم گرفت.🥺چقدر سخته کسی به انتخاب هات احترام نزاره

تو این موقعیت توهم نباید به انتخاب های طرف احترام بزاری حتی اگه والدینت باشن دوبار مثل خودشون به علایقشون توهین کردی عصبی شدن توهم میگی حالا حس منو درک میکنید؟و جنگ  جهانی شروع میشه😅😄

مگه شال مشکی چی داره؟😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑

مامان بزرگم کلاً با لباس مشکی حال نمی‌کرد. می‌گفت شگون نداره. دخترهای خودش (عمه‌هام) از وقتی یادم میاد مشکی می‌پوشیدن، ولی از اونجایی که بچه‌های بزرگتر معمولا سنتی‌تر فکر می‌کنن، بابام ما رو نمی‌ذاشت مشکی بپوشیم. مانتو رو آنلاک کردم ولی شال رو هنوز نتونستم. حتی مامانم هم شال و روسری مشکی نداره. :)

در حد عادی تربیت کردندخودم با علاقه خودم پوشش کامل (چادر) انتخاب کردم

در حد عادی منظورم معمول و مذهبی هست.

ولی چادر و پوشش کامل خودم علاقه دارم و تحقیق هم کردم یعنی ایمان مقلدانه تنها نیست و مطمئنم و خداروشکر میکنم با تربیتشون از اول در این مسیر بودم. در مسیر بندگی خدا.

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛