2777
2789
عنوان

پوشش دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 49 پست
مامان بزرگم کلاً با لباس مشکی حال نمی‌کرد. می‌گفت شگون نداره. دخترهای خودش (عمه‌هام) از وقتی یادم می ...

برا عزاداری شال چه رنگی می‌پوشید پس!!!!؟؟؟؟

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍

ببین اگه میتونی باهاشون بحث نکنی خیلی بهتره و به ی تفاهم برسی 

مثلا خانواده دوست من باز میگشتن اما خود دوستم از ی تایم به بعد تصمیم گرف چادری شه  ولی خانواده ش واقعا اذیتش کردن حتی تو مسافرت و.. میگفتن چرا چادر میپوشی 

اونم از این به بعد با پوشش کامل اما بدون چادر میاد 

شماهم سعی کن باخانواده ت به تفاهم برسی بهتر از دعوا و بحثه 

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که حالت تهوع می گیرم امثال چادری ها رو میبینم اعصابم خرد میکنن چه گدا باشند چه پولدار افراطیون در دین دوست داریم با تی شرت بگردیم  به کسی چه مربوطه  عین آمریکایی ها سبک زندگی آمریکایی  بزودی رایج میشه و مهندسی  چون همه چی اشتباهه همه چی دروغ همه چی دغل  اگه خدایی هست عیچ وقت کسایی که خدمتگزار مردم بودن نمی بره جهنم ایکاش تو دانشگاه با تی شرت بگردیم راحت