قبلش هم اجبار به چیزی نمیکردن ولی کلامی هی میگفتن که یهتر بپوش فهمیدن مدل من نیست
همسرم هم منو دید قبل ازدواج دیگه
هیچ گونه نظر روی پوشش نمیده
مگه اینکه بپرسم این مدل خوبه یا نه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیشتر ببینید بیصبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم. ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ ) "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بیاعصابی یا بیحوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."
🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️
آزاد بودم هر کی هم چیزی میگفت با جدیت برخورد میکردم که بهش ربطی نداره یه بار شوهر سابقم بهم سیلی زد من محکم ترشو زدم تا بفهمه همچین غلطی نباید بکنه با هر کی جوری رفتار کن که طرف مقابل باهات میکنه
قاطع و مصمم باش یبار جدی باشی عادت میکنی ترس و خجالتم بریز دور من نمیتونم و اینا هم نداریم وگرنه یه توسری خور بدبخت میشی هیچکس هم به دادت نمیرسه
هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍
آزاد بودم هر کی هم چیزی میگفت با جدیت برخورد میکردم که بهش ربطی نداره یه بار شوهر سابقم بهم سیلی زد ...
من اصلا نمیتونم مثل شما شجاع باشم
امروز داشتم به مامانم میگفتم میخوام این چند مانتو های زشت رو که خودتون برام خریدید رو بندازم دور به سلیقه خودم بپوشم برگشت با داد گفت تو مگه آدمی که میخوای مثل آدم ها لباس بپوشی
شلوار پاره نباشه لباس جذب نباشه روی مو حساس نیست ولی محیط شهرمون کوچیکه نمیشه شال نذاشت تیپ لش هم خو ...
پس چی سر میکنید ؟ شال و روسری که فرقی نداره
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم