2777
2789
عنوان

واقعا چرا اکثر مردا اینجورین

352 بازدید | 25 پست

چطور خانما باید تو کار بیرون کمکشون باشن از صبح تا عصر که تمام فشار مالی رو دوششون نباشه و خودشونم یه بخشی از پول خونه رو تامین کنن ولی وقتی میان خونه اونا قرار نیست در ازای ساعتها کار بیرون ک خانم انجام داده در حد نیم ساعت تو آشپزخونه یا جمع و جور کردن یه کمکی بدن؟ چطور اونا فقط باید سرکار برن؟ این زن بدبخت چی ازش میمونه هم کار بیرون کنه هم به بچها برسه هم بشوره هم بپزه هم مرتب کنه؟

آخر هم به همینا خیانت میشه چون خسته بودن و دل آقارو زدن!

ب خونه دارام خیانت میشه ربطی نداره برا خیانت هر بهونه ای میارن

ولی خانم میتونه کار نکنه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مردهایی که تو خانواده های مرد سالار و سنتی رشد کردن اینطوری ان‌. همسر من اصلا اینطور نیست. با این که اون شاغله و من خونه ام همسرم کار خونه رو وظیفه ش میدونه نه کمک به من. البته خددجوش کار نمیکنه ها شبا ازم میپرسه چه کاری هست انجام بدم منم بی رودروایسی میگم بعش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت فداکاری نکنید

حتی برای بچه هاتون

در نهایت اونا راه خودشون رو میرن

خودتون برا خودتون میمونید

پس همیشه خودتونو فدا نکنید

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ب خونه دارام خیانت میشه ربطی نداره برا خیانت هر بهونه ای میارنولی خانم میتونه کار نکنه

نمیشه یوقتایی 

عمه من مستاجرن شوهرش ماهی ۹ تومن میگیره ۵ کرایه خونه اس 

دختر مدرسه ای دارن نمیتونه کار نکنه

من الان متاهلم ولی زمان مجردیم هر خواستگاری میومد بابام میگفت دختر من نباید بیرون کار کنه یعنی اجباری واسه کمک خرج نباشه ، اگرم کار کرد خودش میدونه و پولش و پسر باید انقد تمکن مالی داشته باشه که چشمش به من نباشه ، همیشه بهم گفته از زن باید در اندازه ی زن توقع داشت نه اینکه هم بزاعه هم خونه داری کنه هم کمک خرج باشه ، میگه مردی که تو حمایت کردن عقب بود تو همه چی باید صداشو بیاره پایین و عقب وایسته

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

من پدرم ظرفی کثیف باشه میشوره

ولی همسرم و برادراش بد تربیت شدن باید ب زور بلندشون کرد

من ک تحت هر شرایطی ازش کار میخوام

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من پدرم ظرفی کثیف باشه میشورهولی همسرم و برادراش بد تربیت شدن باید ب زور بلندشون کردمن ک تحت هر شرای ...

بابای من خودش میگه پاشین شام بپزین یا بیارین من گشنمه 

من و مادرم هردو شاغلیم حالا درسته من کنارش کمک میکنم و فشاری بهش نمیاد ولی بچه هم که بودیم اصلا کار خاصی نمیکرد 

چون خود خانم اینجوری یادشون داده

از روز اول وقتی شاغلین باید این رو جا بندازی که قرار نیست توی خونه همه چیز عالی باشه باید کمک کنه . باید کمکی بگیری باید خیلی چیزها رو حاضری بگیری. اعتراض کرد باید بگی جفتمون میریم سرکار خسته میشیم کمک کن تا خونه اوکی باشه من تکی نمیتونم 

ضمن اینکه آدم خائن بهونه خیانت رو جور میکنه . نکته اینه که آدم خائن باید جوری رسوا بشه و تنها بمونه که بقیه حساب کار دستشون بیاد مشکل اینه خانم ها براحتی خیانت رو میبخشن 

مردهایی که تو خانواده های مرد سالار و سنتی رشد کردن اینطوری ان‌. همسر من اصلا اینطور نیست. با این که ...

چ ربطی به خانواده سنتی داشت ؟!! چطور انقد دقیق آمار داری و جمع میبندی؟

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

برای پول زن مدرن فکر می کنن که برو کار کن پول دربیار خودت مستقل باش ٫ برای گوش دادن به همسر و بله قربان گفتن زن سنتی می خوان و‌سنتی فکر میکنن .‌

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
بابای من خودش میگه پاشین شام بپزین یا بیارین من گشنمه من و مادرم هردو شاغلیم حالا درسته من کنارش کمک ...

خب اون زن هم به شوهرش بگه یا میشینم خونه نمیرم سرکار یا دیگه کارای خونه رو نمیکنم فقط کار بیرون یا باهم همه کارارو میکنیم

نه عزیزدلم با آدم سالم و منطقی ازدواج کنی اینطور نمیشه

من و همسرم هر دو شاغلیم حتی همکار (تو دو تا شرکت متفاوت)

یعنی کامل وظایف کاریمون شبیه به همدیگه ست

وظایف تو خونه رو هم نقسیم کردیم هر کسی سهم خودشو باید انجام بده مگر اینکه واقعا از اون کار خوشش نیاد یا مشکلی داشته باشه مثلا اون روز حالش خوب نباشه

که مورد اول رو مثلا من چون ظرف شستن دوست ندارم، همسرم اتو کردن دوست ندارا لباسا رو من اتو میکنم، ظرفا رو اون میشوره

و از کمک استفاده میکنیم، خانمی هستن که میان هر یکی دو هفته توی نظافت کمک میکنن

اینا قراداده

کار منزل وظیفه خانم نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اگر شغل معتبر و رسمی ندارید . به محض ازدواج دیگه کار نکنید . بگید دیگه کار من آشپزی و خانه داری و بارداری و‌زایمانه و نگهداری بچه . بگو یا اینا رو خودت انجام بده یا من نمیتونم هم بیرون کار کنم هم اینارو انجام بدم شبم سر حال باشم باهات رابطه داشته باشم .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀