2777
2789
عنوان

جاری جون

276 بازدید | 16 پست

بچه ها من یه مدت با جاریم خیلی صمیمی بودیم البته اون ب من نزدیک شد حرفا خانواده شوهر رو بهم میگفت که چه حرفایی پشت سرم زدن ...بعدش من حامله شدم  خودمم بهش گفتم حامله ام الان نزدیک دوماهه اصن به من زنگ نزد یه حالمو بپرسه واقعن ازش دلخورم اون دفعه تو اینستا پیام داد فلانی چطوری نی نی ات خوبه خیلی سرد جوابش رو دادم دیگم ادامه ندادم لایکش کردم فقط ،،،واقعن الان میفهمم اون همون ماریه که روز اول بود یه مدت منه ساده فکر میکردم این چقدر مظلومه 

توقعتو بیار پایین تا بتونی زندگی کنی 

وظیفه نداره زنگ بزنه پس ناراحت نباش

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا وظیفه نداره اگ اون اتفاقی چیزی بود براش من بهش زنگ نمیزدم ؟؟؟

این لطفه وظیفه نیس و همه ی آدمای دورمون لطف نمیکنن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
هیچ وقت با جاری درباره خانواده شوهر صحبت نکنین. من جاری بزرگه ام دوسالی میشه جاری دار شدم رابطمون خو ...

بخدا من اصن آدمیم باکسی زود جوش نمیشم سه سال بیشتر باهم قهر بودیم بچه سقط کرد رفتم خونش بعد چن سال تا رفتم شروع کرد از اونا گفت یعنی توهمون دیدار اول 

جاری عجب توقعاتی داری ها

چون ما یه زمانی خیلی صمیمی بودیم حالا اگ خواهرشوهری ازم یه چیزی شده بود بخدا هر روز با یه قابلمه میره خونه خواهرشوهرم بعد به من میگه من اگ خوبی میکنم چون دلم مهربونه