شادی_محمدی1 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1441 عنوان روغن کرچک 376 بازدید | 20 پست دوستان روش استفاده از روغن کرچک رو واسه ابروها میگین چند بار در روز مقدار و روش استفاده و اینکه نتیجه گرفتین یا نه به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 1403/04/11 | 16:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم۰ابیشونم عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2043 من خواهرم زد ریزش گرفت Казань🇷🇺 مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬 خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
شادی_محمدی1 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1441 من خواهرم زد ریزش گرفت واقعایکی تو نی نی سایت گفت زدم خیلی عالی بوده که به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند......
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 22337 من چند روز دارم روغن کندش میزنم به ابروهام ☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️
شادی_محمدی1 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1441 باید شب زد چند قطره؟ و با چی؟ قبل خواب؟ به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند......
شادی_محمدی1 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1441 من چند روز دارم روغن کندش میزنم به ابروهام کند چیه نشنیدم والا تعریف روغن کرچک خیلی شنیدم امروز رفتم خریدم به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند......
شکوه__السلطنه عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3531 این روغن بسیار سنگین و غلیظ هست و بهتره قبل از استفاده با مقداری روغن نارگیل مخلوط کنیدنحوه استفاده هم یکبار در روز به مدت ۳ الی ۴ ساعتبه طور مداوم استفاده بشهدرصورتی که یهو مصرفش رو قطع کنید به احتمال زیاد برمیگرده به حالت قبل
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 22337 چند قطره؟ و با چی؟ قبل خواب؟ اره قبل خواب با گوش پاک کنی چیزی میگن با روعن زیتون یا نارگیل بزنیم هم خوبه ☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️
شادی_محمدی1 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1441 این روغن بسیار سنگین و غلیظ هست و بهتره قبل از استفاده با مقداری روغن نارگیل مخلوط کنیدنحوه استفاده ... با چی بمالم ب مژه هام ک تو چشمم نره ناخنم هم بلنده به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند......
شادی_محمدی1 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1441 اره قبل خواب با گوش پاک کنی چیزی میگن با روعن زیتون یا نارگیل بزنیم هم خوبه یعنی تک بزنم جواب نمیگیرمبعدم من میخاستم تو تاپیک بنویسم مژه اشتباهی نوشتم ابرو به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند......
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 22337 کند چیه نشنیدم والا تعریف روغن کرچک خیلی شنیدم امروز رفتم خریدم یه روغن برا ابرو ریش موهای سر از عطاری که خریدم گفت حودم به ریشم زدم عالیه ☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️
شادی_محمدی1 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1441 یه روغن برا ابرو ریش موهای سر از عطاری که خریدم گفت حودم به ریشم زدم عالیه متأسفانه تاپیک اشتباه شدهمن خواستم بنویسم مژه نمیدونم چرا نوشتم ابرو به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند......
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 22337 یعنی تک بزنم جواب نمیگیرمبعدم من میخاستم تو تاپیک بنویسم مژه اشتباهی نوشتم ابرو نمیدونم من کرچک خالی زدم تاثیری ندیدم حالا شما قاطی کن ☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️
شادی_محمدی1 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1441 نمیدونم من کرچک خالی زدم تاثیری ندیدم حالا شما قاطی کن باشه ممنون ک پاسخ دادین به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند......