2777
2789
عنوان

روغن کرچک

331 بازدید | 20 پست

دوستان روش استفاده از روغن کرچک رو واسه ابروها میگین 

چند بار در روز 

مقدار و روش استفاده 

و اینکه نتیجه گرفتین یا نه

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 

باید شب زد

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند روز دارم روغن کندش میزنم به ابروهام 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

من چند روز دارم روغن کندش میزنم به ابروهام

کند‌ چیه نشنیدم 

والا تعریف روغن کرچک خیلی شنیدم امروز رفتم خریدم 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 

این روغن بسیار سنگین و غلیظ هست و بهتره قبل از استفاده با مقداری روغن نارگیل مخلوط کنید

نحوه استفاده هم یکبار در روز به مدت ۳ الی ۴ ساعت

به طور مداوم استفاده بشه

درصورتی که یهو مصرفش رو قطع کنید به احتمال زیاد برمیگرده به حالت قبل

چند قطره؟ و با چی؟ قبل خواب؟

اره قبل خواب 

با گوش پاک کنی چیزی 

میگن با روعن زیتون یا نارگیل بزنیم هم خوبه

این روغن بسیار سنگین و غلیظ هست و بهتره قبل از استفاده با مقداری روغن نارگیل مخلوط کنیدنحوه استفاده ...

با چی بمالم ب مژه هام ک تو چشمم نره ناخنم هم بلنده

اره قبل خواب با گوش پاک کنی چیزی میگن با روعن زیتون یا نارگیل بزنیم هم خوبه

یعنی تک بزنم جواب نمیگیرم

بعدم من میخاستم تو تاپیک بنویسم مژه اشتباهی نوشتم ابرو 

کند‌ چیه نشنیدم والا تعریف روغن کرچک خیلی شنیدم امروز رفتم خریدم

یه روغن برا ابرو ریش موهای سر 

از عطاری که خریدم گفت حودم به ریشم زدم عالیه

یه روغن برا ابرو ریش موهای سر از عطاری که خریدم گفت حودم به ریشم زدم عالیه

متأسفانه تاپیک اشتباه شده

من خواستم بنویسم مژه نمیدونم چرا نوشتم ابرو 

یعنی تک بزنم جواب نمیگیرمبعدم من میخاستم تو تاپیک بنویسم مژه اشتباهی نوشتم ابرو

نمیدونم من کرچک خالی زدم تاثیری ندیدم حالا شما قاطی کن