2789
عنوان

شوهرم

468 بازدید | 36 پست

بچها ما چند ماهه اومدیم خونمون شوهرم خلقشو جدیدا چند وقته در میاره 

ب بهانه اینکه انگشتم هوا بخوره زخم سده 

من ناراحت میشم اینو میدونه 

امروز صبح از خواب پا شدم دیدم نلقشو گذاشته رو میزو رفته  انقذ ناراحت شدم که حد نداشت ظهر اومد خونه بش گفتم حلقت کو دیدم داره میخنده  فلان جاست گفتم مگه دستت ننداختی خندید ک اره یادم رفته بودم بهانه های چرت پرت 

بش گفتم دیگه برام مهم نیست بندازی یا نندازی 

حلقه خودمم در اوردم پرت کردم تو صورتش 

گفتم حالم ازت بهم میخوزه از اول ازدواج دوست نداشتی حلقتو بندازی  

ی انگشتر دیگه داره تحت هر شرایطی اونو میندازه  نمیدونم ار کجا  اورده ولی همیشه میندازه ولی حلقه رو 

شاید بگی رفتارت بچگانست یا هرچی ولی واقعا از ته دلم ناراحت شدم ی احساس خیلی بدی توم ب وجود اونده  خیلی زیاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ومنی که حلقه خودمو همسرم و فروختم‌برای دخترم النگو گرفتیم....هیچکدوممون دست نمیکنیم خیلی مهم نبود

خب شما دو طرف براتون انچنان اهمیت نداشت ولی ما فرق داره

سر چیزای الکی زندگیتو بهم نریز منم فقط لحظه عقد شوهرم دست کرد و تمام مرد باید ذات و قلبش متعهد باشه ...

به نظرم زندگی همین چیزای ریزه همین اهمیت دادن های کوچولو وگرنه بقیش میشه ی سری عادت که ادم تو مجردی ام داره الان فقط ی نفر دیگه ام کنارته

خب شما دو طرف براتون انچنان اهمیت نداشت ولی ما فرق داره

شوهر منم اوایل نمینداخت، منم خوشم نمیومد ا کارش ولی اصرار نمیکردم، حس میکردم جلوی دوست و همکاراش یکم خجالت میکشا انگار، یه همچین حسی

ولی بعد از یه مدت خودش دلش خواست بندازه، الان دایما میندازه

عزیزم اول از هرچیزی اینکه رفتار همسرتون اشتباهه و بعد از اون واکنش شما 

کاشکی آروم‌تر باهاش حرف میزدین 

اینجوری امکان داره بندازه اما نه با خواست خودش

گلم ایشون مشکلی با حلقه نداره چرا که میتونست حلقه رو موقعی که خونه‌اس بندازه و یا موقع بیرون رفتن و بیرون از دستش دربیاره 

شاید واقعا تنگه و نمیتونه بندازه 

بهتره ازش بخوای که دستش کنه اونم با خودت‌و لوس کردن براش😉

با غر زدن و گله کردن نمیشه مردهارو مثل موم تو دست گرفت😅

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
شوهر منم اوایل نمینداخت، منم خوشم نمیومد ا کارش ولی اصرار نمیکردم، حس میکردم جلوی دوست و همکاراش یکم ...

منم دیگه اصرار نمیکنم واقعیت دیگه بهم هیچ لذتی نمیده ولی رفتارش داره شرو اشتیاقو ازم میگره  داره سردم میکنه ن ب خاطر ی حلقه ها درد صرفا اون حلقه نیست اون احساسیه که دنبالشمو پشتش نیست 

عزیزم اول از هرچیزی اینکه رفتار همسرتون اشتباهه و بعد از اون واکنش شما کاشکی آروم‌تر باهاش حرف میزدی ...

اره درست میگی، باید با ناراحتی و لوس کردن باهاشون حرف بزنی، تا جدی بشی و عصبی بشی بدتر میکنن

به نظرم زندگی همین چیزای ریزه همین اهمیت دادن های کوچولو وگرنه بقیش میشه ی سری عادت که ادم تو مجردی ...

اگه از شوهرت مطمئنی بهش خرده نگیر 

ولی اگر میترسی بهش گیر بده 

مهم دلش و چشممشه که پاک باشه