2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول از هرچیزی اینکه رفتار همسرتون اشتباهه و بعد از اون واکنش شما کاشکی آروم‌تر باهاش حرف میزدی ...

انقد خواسته های منو نادیده گرفت یا به مسخره که کلا اینجوری سدم تبدیل شدم به ی ادم عصبی

منم دیگه اصرار نمیکنم واقعیت دیگه بهم هیچ لذتی نمیده ولی رفتارش داره شرو اشتیاقو ازم میگره داره سرد ...

واقعا حس میکنی که بهت احساس نداره یا اینکه چون یسری کارا که بقیه میکنن رو نمیکنه، اینجوری فکر کردی؟

بنظرم خودت یکم دیگه تلاش کن به اینکه بهش یاد بدی باید احساسشو بروز بده، کارای احساسی تری انجام بده، با ناز کردن و لوس شدن یا ناراحت شدن، سعی کن عصبی نشی فقط

اره درست میگی، باید با ناراحتی و لوس کردن باهاشون حرف بزنی، تا جدی بشی و عصبی بشی بدتر میکنن

اره گلم مردا مثل بچه‌ان کافی کمی خودت‌و واسشون لوس کنی 

با مردا هرطور صحبت کنی باهات صحبت میکنن

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
واقعا حس میکنی که بهت احساس نداره یا اینکه چون یسری کارا که بقیه میکنن رو نمیکنه، اینجوری فکر کردی؟ب ...

ن واقعا حس میکنم بهم حس واقعی نداره  کاراش ی جورای کپی پیسه بهش بگم صبول نمیکنه ها ولی انگار میفهمم نمیدونم چ جوری بگم 🥲😊

انقد خواسته های منو نادیده گرفت یا به مسخره که کلا اینجوری سدم تبدیل شدم به ی ادم عصبی

عزیزم کاش به مسخره کردناش واکنش نشون نمیدادی 

متاسفانه همسرت نقطه ضعف شما رو پیدا کرده 

از این به بعد اگه مسخره‌ات کرد توم با خنده حرفات‌و بزن بجای داد زدن 

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️

ببین خیلی شبیه شوهر منه

مثلا برای تولدم فکر میکرد اگر کیک بخره لوس و بیمزه ست !! یا امین که گفتم حلقه رو روش نمیشد بندازه یا مناسبت ها رو بخواد برام چیزی بخره

من خودم سعی کردم بهش بفهمونم که چه چیزایی برام مهمه، یکم صبر کردم تا راه افتاد، یواش یواش بهش گوشزد کردم یا از بقیه مثال زدم

تا کم کم یاد گرفت

مسخره ست که بهت بگم، اگر لباس خواب میخریدم مسخره میکرد، میگفت اینا چیه، زندگیو سخت نکن!!!. انقدر کار خودمو کردم تا اونم یاد گرفت من چی دوس دارم  و چجوری دوس دارم زندگی کنم

شاید کلا تو این فازا نیست و احساسی نیست تو این موضوعا توهمه موارد اینجوری؟؟

چرا بابا تو این فازاهم هست ولی  دیدی ی کارایی رو فقط برا ادمش  میکنن احساس میکنم من اون ادمش نیستم خیلی دارم اذیت میشم وقتی بش میگم قبول نمیکنه 

همیشه من بودم که میگفتم بم توجه کن همیشه  من کادوهای گرون میخریدم همیشه من بودم که داشتم برای احسامون تلاش میکردم که نشون بدم ما عاشقیم اون همش دنبال زندگی عادی بود  😊😊