2777
2789
بله عزیزم. باید دلرودرمانی کنن یا در صورت نیلز شوک درمانی. درمان نمیشه ولی کنترل میشه

شوک درمانی چطوره ابجیم خیلی ترسوعه یعنی عین یه ۵ سالس ازهمچی میترسه حتی صدای دعواتپش قلب میگیره

رفیقام اینجورین ،🌝باشون بگو بخند میکنم یکاری میکنم زندگیو اسون تر از چیزی که هست ببینن یکاری میکنم ...

ازبچگی همینطوربوده توسن بلوغ نیست که۲۸سالشه ولی مثله یه بچه ۵ساله ترسوعه وابستس عصبیه این که شمامیگی برایه سنیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به زور داروهاشو بدین و کنترلش کنید. خطرناکه

به خودش اسیبای سطحی میزنه خودزنی باتیغ تایه چی میشه ازبچگی اینجوری بود همه روتهدیدمیکردبه خودکشی یامنومجبورمیکرد به دوس پسرش که الان شوهرشه بگم خودکشی کرده قرص زیادمیخوره هرقرصی که بیاد جلودستش میخوره 

ازبچگی همینطوربوده توسن بلوغ نیست که۲۸سالشه ولی مثله یه بچه ۵ساله ترسوعه وابستس عصبیه این که شمامیگی ...

وقتی رفتارش کوچیکتر از سنشه باید نسبت به کوچکتر از ینش باهاش صحبت کنی

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

وقتی رفتارش کوچیکتر از سنشه باید نسبت به کوچکتر از ینش باهاش صحبت کنی

دکترمیگه شخصیت مرزی بایدقرص بخوره ولی نمیخوره میگه میل جنسیم صفرمیشه چندسال پیشم چندماه خوردگذاشت کنار

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز