راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من برای دوقلوهام گرفتم خپلی هم بودن اینقدر به دستشون میومد دلم میخواست بخورمشون
وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت میکنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی میشوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
مگه قراره نظر من وشما مثل هم باشه و هرچیزی من خوشم میاد شما هم خوشت بیاد
یا بگیر خدایی به نظر بقیه احترام بذار
من واقعاً خوشم اومد اینقدر به دست جوجه هام میومد
که دندونشون میگرفتم
اینکه شما ذوقت کور شده مشکل خودت خدایی میگما
وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت میکنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی میشوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
چه ربطی به کور شدن ذوق داره😑یه چیز خزی هست این ساعت هااونم برای بچه ده ماهه😑😑😑
مگه قراره باهاش برن تو اداره بچه اینقدری چه ربطی به خز داره
یه دقیقه میندازی دستش هم خودش ذوق میکنه هم پدر و مادر
چرا بزرگش میکنی چیزای ساده
چرا از همه چیز حرف توش در میارید خدایی نکنید
ولی واقعا میگم ذوقت کور شده بنظرم چراش نمیدونم
نه عزیزم ذوقم کور نشدهبرای پسرم همیشه بهترین استایل ها و اکسسوری هارو میگیرماز چیزهایی که همه جا ریخ ...
تو نمیخوای قانع بشی گل وگرنه تو که نمیدونی پشت کاربرها کی نشسته زندگیش تو چه شرایطی هست چقدر خرج میکنه
که فخر میفروشی به این فکر کن که خرید یک ساعت فانتزی برای بچه ربطی به این بحث های پیچیده نداره
وگرنه ما هم قیمت ساعتمون ممکنه قیمت یک خونه باشه
گرفتی ؟
پس بیخیال دیگه شما درست می فرمایید