2777
2789
عنوان

عکس 📸

603 بازدید | 24 پست

خانما دخترم 10 ماهشه از این ساعتا اندازه دستش میشه براش بگیرم یا نه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

10 ماهه که ساعت نمیندازن

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

چه خوشگله بگیر اگه بزرگم بود میمونه واسه چند ماه دیگش

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله
اخه ساعت میخواد چیکار بچه ده ماهه 😂

برای قشنگی🤣

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
پسرم پنج سالشه ازینا داره چنده قیمتش؟

نمیدونم والا

بچه ۱۰ ماهه ساعت میخواد چیکار 

دستبند بگیر

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز