2777
2789
عنوان

عکس 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 24 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی به نظرم به درد نخور و مسخره هست😑پسرم پنج سالشه لج کرد خرید برای دستش بزرگه😑با اینکه پسرم تپله ...

آها ممنون

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

آره میشه بگیر بامزن 

من برای دوقلوهام گرفتم خپلی هم بودن اینقدر به دستشون میومد دلم می‌خواست بخورمشون 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
خداییش کجاش قشنگ و بامزه و خوردنی هست!؟😑😑😑😑😑

مگه قراره نظر من و‌شما مثل هم باشه و هرچیزی من خوشم میاد شما هم خوشت بیاد 

یا بگیر خدایی به نظر بقیه احترام بذار 

من واقعاً خوشم اومد اینقدر به دست جوجه هام میومد 

که دندونشون می‌گرفتم 

اینکه شما ذوقت کور شده مشکل خودت خدایی میگما  

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
مگه قراره نظر من و‌شما مثل هم باشه و هرچیزی من خوشم میاد شما هم خوشت بیاد یا بگیر خدایی به نظر بقیه ...

چه ربطی به کور شدن ذوق داره😑

یه چیز خزی هست این ساعت ها

اونم برای بچه ده ماهه😑😑😑

چه ربطی به کور شدن ذوق داره😑یه چیز خزی هست این ساعت هااونم برای بچه ده ماهه😑😑😑

مگه قراره باهاش برن تو اداره بچه اینقدری چه ربطی به خز داره 

یه دقیقه میندازی دستش هم خودش ذوق می‌کنه هم پدر و مادر 

چرا بزرگش می‌کنی چیزای ساده 

چرا از همه چیز حرف توش در میارید خدایی نکنید 

ولی واقعا میگم ذوقت کور شده بنظرم چراش نمی‌دونم 

مگه قراره باهاش برن تو اداره بچه اینقدری چه ربطی به خز داره یه دقیقه میندازی دستش هم خودش ذوق می‌کنه ...

نه عزیزم ذوقم کور نشده

برای پسرم همیشه بهترین استایل ها و اکسسوری هارو میگیرم

از چیزهایی که همه جا ریخته خوشم نمیاد

نه عزیزم ذوقم کور نشدهبرای پسرم همیشه بهترین استایل ها و اکسسوری هارو میگیرماز چیزهایی که همه جا ریخ ...

تو نمیخوای قانع بشی گل وگرنه تو که نمیدونی پشت کاربرها کی نشسته زندگیش تو چه شرایطی هست چقدر خرج می‌کنه 

که فخر می‌فروشی به این فکر کن که خرید یک ساعت فانتزی برای بچه ربطی به این بحث های پیچیده نداره 

وگرنه ما هم قیمت ساعتمون‌ ممکنه قیمت یک خونه باشه 

گرفتی ؟

پس بیخیال دیگه شما درست می فرمایید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز