جنین در شش هفته مرده و دکتر گفت تا یه هفته خودش سقط میشه اگه نشد دوباره بیا قرص بدم .حالا چیکار کنم حالم بده روحی.
نه درد دارم نه لک بینی یا خون ریزی
آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خداروشکر کن دوتا داری.من چی بگم هیچی بجه ندارم و پارسال هر دوبار سقط شدن.
متاسفم 😭
خدا خودش به همه منتطرا چن تا بچه خوشگل و سالم وصالح بده
آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
عزیزم مگه قراره همه مثه هم باشن.لطفا تو اینجور تاپیکا نیا استرس از همه چیز بدتره برات.انشالله هفته دیکه میری سونو صدای قلبشو میشنوی به سلامتی ام به دنیا میاریش.سعی کن استرس نداشته باشی.درسته سقط زیاد شده ولی قرار نیست برای همه اتفاق بیوفته. نگران نباش شما مشکلی نداری
متاسفم 😭خدا خودش به همه منتطرا چن تا بچه خوشگل و سالم وصالح بده
مرسی عزیزم.من ازخرداد پارسال تا الان خیییییلی بد آوردم.دوتا سقط پارسال و امسالم آزمایش های سقط دادم فهمیدم رحمم تیغه یا سپتوم داره چندروز پیش جراحی شدم داغون شدم.فک کن تو یه سال ۳بار رحمم دستکاری شده آزرده اس دیگه.البته بخاطر تیغه رحم نبوده سقطام دکتر گفت
مرسی عزیزم.من ازخرداد پارسال تا الان خیییییلی بد آوردم.دوتا سقط پارسال و امسالم آزمایش های سقط دادم ...
خدا نکنه کسی بد بیاری بیاره.
انشالله مشکلتون حل میشه گلم 🤲
ممنون از دلداریت من کلا ادم فوق العاده استرسی هستم همش تپش قلب دارم تا قبلش قرص میخوردم از وقتی فهمی ...
من خودمم همینجوریم.مخصوصا بعد اولین سقطم بدترم شدم.دومی رو که فهمیدم باردارم ازاول همش میترسیدم اینم اونجوری شه که خب شد.ببین از هرچی بترسی بدتره سعی کن حواستو پرت کنی.انشالله سال دیگه همین موقع ها دوسه ماهشه و تو بغلته