2777
2789
عنوان

جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 29 پست
میشه عزیزم من خودم سقط اولم ۸هفته بودم ولی جنین تو ۷هفتگی مرده بود.هییییچ علامتی نداشتم.حتی تهوع هام ...

من 7 هفته ام هنوز سونو نرفتم خیلی استرس گرفتم 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر کن دوتا داری.من چی بگم هیچی بجه ندارم و پارسال هر دوبار سقط شدن.

متاسفم 😭

خدا خودش به همه منتطرا چن تا بچه خوشگل و سالم وصالح بده

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

عزیزم مگه قراره همه مثه هم باشن.لطفا تو اینجور تاپیکا نیا استرس از همه چیز بدتره برات.انشالله هفته دیکه میری سونو صدای قلبشو میشنوی به سلامتی ام به دنیا میاریش.سعی کن استرس نداشته باشی.درسته سقط زیاد شده ولی قرار نیست برای همه اتفاق بیوفته. نگران نباش شما مشکلی نداری 

عزیزم تو اینجا چرا اومدی.

من مشکل دارم شاید قرار نیست کسی مثل من باشه آخه.

انشالله تو بغلت بهت آرامش بده

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
متاسفم 😭خدا خودش به همه منتطرا چن تا بچه خوشگل و سالم وصالح بده

مرسی عزیزم.من ازخرداد پارسال تا الان خیییییلی بد آوردم.دوتا سقط پارسال و امسالم آزمایش های سقط دادم فهمیدم رحمم تیغه یا سپتوم داره چندروز پیش جراحی شدم داغون شدم.فک کن تو یه سال ۳بار رحمم دستکاری شده آزرده اس دیگه.البته بخاطر تیغه رحم نبوده سقطام دکتر گفت

مرسی عزیزم.من ازخرداد پارسال تا الان خیییییلی بد آوردم.دوتا سقط پارسال و امسالم آزمایش های سقط دادم ...

خدا نکنه کسی بد بیاری بیاره.

انشالله مشکلتون حل میشه گلم 🤲

من پریروز تست زدم مثبت شد .بعدش روز بعد یه درد خیلی شدید در حد زایمان طبیعی بهم دست داد بعد اون یکم ...

عزیز دلم متاسفم 

عزیزم مگه قراره همه مثه هم باشن.لطفا تو اینجور تاپیکا نیا استرس از همه چیز بدتره برات.انشالله هفته د ...

ممنون از دلداریت 

من کلا ادم فوق العاده استرسی هستم همش تپش قلب دارم تا قبلش قرص میخوردم از وقتی فهمیدم باردارم قرصم قطع کردم دیگه حالم بدتر شده عزیزم 

عزیزم تو اینجا چرا اومدی.من مشکل دارم شاید قرار نیست کسی مثل من باشه آخه.انشالله تو بغلت بهت آرامش ب ...

عزیزدلم ممنون من دست خودم نیست متاسفنه ادم استرسی هستم و حال روحیم کلا بده از وقتی فهمیدم باردارم قطع کردم قرصام و بدتر شدم افکارم منفی دست خودم نیست

ممنون از دلداریت من کلا ادم فوق العاده استرسی هستم همش تپش قلب دارم تا قبلش قرص میخوردم از وقتی فهمی ...

من خودمم همینجوریم.مخصوصا بعد اولین سقطم بدترم شدم.دومی رو که فهمیدم باردارم ازاول همش میترسیدم اینم اونجوری شه که خب شد.ببین از هرچی بترسی بدتره سعی کن حواستو پرت کنی.انشالله سال دیگه همین موقع ها دوسه ماهشه و تو بغلته

من خودمم همینجوریم.مخصوصا بعد اولین سقطم بدترم شدم.دومی رو که فهمیدم باردارم ازاول همش میترسیدم اینم ...

خیلی ممنون عزیزم چشم سعی خودمو میکنم ممنون از راهنماییت 

قربونت عزیزم.مواظب خودتو فندقت باش.برای منم دعا کن خیلی دلم شکسته.

حتما دعات میکنم عزیزم به خواسته قلبیت برسی ایشالا دم اذانه خدا برات بسازه