2789
عنوان

سن یه عدد نیست

246 بازدید | 11 پست

واقعن نیست

هر چیزی تایمی داره

گلدن تایمی وجود داره

و خواه ناخواه باید زرنگ باشی، اگه الکی الکی تایمو از دست بدی

روانت رو از دست بدی

تلاش برای چیزای ناچیز کنی

میشه ۲۵ ۶ سالت

میشه ۳۴ ۵ سالت

و هیچیِ هیچ!

این جمله رو برای این بکار نمیبرن که کسی تایمشو از دست بده عزیزم 

برای کسانی میگن که اگر از اون گلدن تایم به هر دلیل رد شدن، فکر نکنن دنیا به آخر رسیده و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.

درسته که اگر کسی توی جوانی کم تحرک باشه و پوکی استخوان بگیره خیلی زمان از دست داده، اما بالاخره توی کهنسالی همون تحرک کم هم بهتر از بی تحرکیه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلدن تایم رو خوب گفتی ...

همیشه میگم هر چیزی به وقتش خوبه ..وقتی از وقتش بگذره دیگه اون ذوق و شوق رو نداری حتی اگه بهش برسی ..

مثلا من میخوام مسافرت خارجی برم ..تو جوونی برم کجا و تو سن 50 سالگی برم کجا 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

اره انسان عاقل هر فرصتی رو غنیمت میشماره و ازش درست استفاده میکنه 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
این جمله رو برای این بکار نمیبرن که کسی تایمشو از دست بده عزیزم برای کسانی میگن که اگر از اون گلدن ت ...

ممنونم از شما

ولی برای دلگرمی دادن هم خوب نیست نظر شخصی من

روبه رو شدن با واقعیت بهتره

به نظرم تا ۳۰ سالگی وقت تلاش کردن و اشتباه کردنه چون میتونی جبرانش کنی راحتولی بعد از ۳۰ یکم سخت میش ...

اره 

کلن بازه ی ۲۰ تا ۳۰ بازه ی حساسیه 

بعدش سخت میشه 

اره کلن بازه ی ۲۰ تا ۳۰ بازه ی حساسیه بعدش سخت میشه

دقیقا

مثلا من ۲۶ سالمه خیلی تایم از دست دارم و میتونستم بالاتر باشم و خیلیا تو سن من تو جایگاه خوبی هستن

ولی میدونی اونی که تو سن کم تو جای خوبیه قطعا خونواده ی حامی و پیگیری هم داشته اینم باید در نظر بگیریم 

مثلا خونواده ای که واسه درس بچه شون خودشونو به اب و اتیش میزنن یا خونواده ای که بچه شونو از بچگی کلاس زبان و موسیقی و ورزش میفرستن 

🏃🏻‍♀️

اره کلن بازه ی ۲۰ تا ۳۰ بازه ی حساسیه بعدش سخت میشه

این حرف درسته. که یعنی گلدن تایم هر چی تو زندگی.

اما موضوع تاپیک چیز دیگه ای میگه.

سن یه عدد هست بخاطر سلامتی و اینکه انسان لایف استایلی داشته باشه که سلامتیش رعایت بشه. و تو سن ۵۰ سالگی بدنش رو فرم باشه بخاطر تغذیه و ورزش.

مثل خانم های اروپایی که حتما ورزش جزء روتین زندگیشون هست و برای خودشون در روز وقت میذارن.

۵۰ ساله اونا مثل ۳۵ ساله های اینجاست

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری