2777
2789

البته از خانما هم ممنون میشم نظر بدن

همسر بنده میخواد توی تهران(سردار جنگل) خونه بخره که برای اون باید دوتا خونه یکی اهواز یکی ی جای دیگ از دست بدیم

اما اگر پدرشوهرم متوجه بشه نمیزاره ضرر کنه و کمکش میکنه من هرچی میگم بزار کمک کنن اخر پس میدی میگ پس نمیگیرن و راست هم میگ، اما من دوست ندارم ضرری کنه

ب پدرش نگفته، پدرشوهرمم ساعت ۱٠ میاد پیشم ب نظرتون بهش بگم؟ یا نه و با دلیل راهنمایی کنین ممنونم 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم میشه دقیق تر توضیح بدینکی قبول کنه یا نکنه؟

در حد یه پیشنهاده ک به خانواده شوهرتون بگین یا قبول میکنن یا نمیکنن ،بازم تصمیم خودتونه چون ملک داشتن بد نیس این روزا و اونم ۲ تا،

یه روح غمگین زودتر از یه میکروب آدم رو میکشه...
اگه با پدرشوهرت راحتی بهش بگو با همسرت صحبت کنه ولی از زبون تو چیزی نگه بگه از جای دیگه ای شنیده

خیلی راحتم 

اما کسی نمیدونه جز یکی از دوستاش و من

ک دوستش با پدرشوهرم ارتباطی نداره اصلا 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
در حد یه پیشنهاده ک به خانواده شوهرتون بگین یا قبول میکنن یا نمیکنن ،بازم تصمیم خودتونه چون ملک داشت ...

پدرشوهرم ک قبول میکنه شکی نیست

میترسم همسرم ناراحت بشه ک ب پدرش بگم یا بی اعتماد... 

با این حال چیکار کنم؟؟؟؟ 

مثلا ب غرورش بر بخوره

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
پدرشوهرم ک قبول میکنه شکی نیستمیترسم همسرم ناراحت بشه ک ب پدرش بگم یا بی اعتماد... با این حال چیکار ...

پس مشورت کنین با شوهرتون هر جور شده یکم راضیش کنین

پس مشورت کنین با شوهرتون هر جور شده یکم راضیش کنین

چند روزه رو مخش رفتم میگ میخوام خودم بدون کمک انجامش بدم

اولین باره بد قلق شده شدیدا

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
چند روزه رو مخش رفتم میگ میخوام خودم بدون کمک انجامش بدماولین باره بد قلق شده شدیدا

یکم از ضرر بترسونیدش و بگین ک شاید ضرر کردیم و فلان،چون ملک بدرد آدم میخوره و یه جور پس اندازه،پس اگه تونستین اون دوتا رو از دست ندین مگه اینکه مجبور بشین

یکم از ضرر بترسونیدش و بگین ک شاید ضرر کردیم و فلان،چون ملک بدرد آدم میخوره و یه جور پس اندازه،پس اگ ...

از همین ناراحتم ک اجباری برای از دست دادن در کار نیست

جز غرورش.... 

ازتون ممنونم 🙏🏻

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻