2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اینو میگمناراحت نشی دوست عزیز مشکل پوستیتون تاخوب نشده به ازدواج وهمسر فکرنکنی چون یه نفر دیگ ...

من خودمو نمیگم من خودمم گفتم تا خوب نشدم ازدواج نمیکنم بعد من هزار بار زنا نکردم منظورم اون پسر و دخترایی بود ک راحت سک. س میکنن و.. 

حتی اگه توبه کنه حقش نیس با یه مرد پاک و خوب ازدواج کنه!

شما تعیین نمیکنی عزیزم 

شاه میبخشه شاه قلی نمیبخشه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

باز آ ،بازآ هرآنچه هستی بازآ

گَر کافر و گَبر و بت پرستی بازآ

این درگه ما درگه نومیدی نیست 

صد بار اگر توبه شکستی بازآ.....

هیچ وقت واسه توبه دیر نیست نامید نباش تو یک قدم سمت خدا برو خدا صد قدم میاد سمتت...

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اره اگه اون دختر باشه مجرد باشه هزار بار زنا کرده و اگه بخاد توبه کنه خدا اونو می بخشه یا ن بهش همسر ...

مقداری که به عهده خداست میبخشه حق الناس و اما نمیتونه ببخشه باید اون شخص ببخشه، سعی کن جبران کن گذشتتو مثلا به دختران جوانی که وارد این روابط میشن توضیح بدی و اونا رو منع کنی از این کار خییلی برات دعا میکنن خدا هم خیلی دوستت داره وقتی یکی رو از گمراهی در میاری

من خودمو نمیگم من خودمم گفتم تا خوب نشدم ازدواج نمیکنم بعد من هزار بار زنا نکردم منظورم اون پسر و دخ ...

اون دیگه به خودشونو خدای خودشون برمی گرده فقط اینو میگم خدا بیشترازچیزی ک فکرشو کنی بخشندس تو محلمون دختری داشتیم باهمه پسرا بود ازون دخترا آخرش ازدواج کرد و حرم امام رضا توبه کرد

این هزار بار ببخشید منو یاد... ولی قاضی خداس شاید ببخشه اما این گناه بوده که اون دنیا باید تاوان بده ...

عذاب الهی چیه میشه بگی ینی این دنیا تاوان میده فقط درسته؟ اگه توبه کنه خطاهاش این دنیا میده تاوان ک نمونه برا اون دنیا 

اره اگه اون دختر باشه مجرد باشه هزار بار زنا کرده و اگه بخاد توبه کنه خدا اونو می بخشه یا ن بهش همسر ...

من خدا نیستم ولی باید به رحمت خدا امیدوار بود.توبه نصوح بخون.  ولی فکر کنم یکم اغراق می‌کنی هزاربار؟ هزار مریضی میگیره طرف.

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

عذاب الهی چیه میشه بگی ینی این دنیا تاوان میده فقط درسته؟ اگه توبه کنه خطاهاش این دنیا میده تاوان ک ...

فقط توبه کن و به گناه بر نگرد تو بنده خدایی و حتما خودش راهی برای توبه گناه کننده باز گذاشته. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

توبه واقعی که بخشیده میشه ولی خوب باید دید به غیر حق النفس حق الناس هم قاطیشه یا نه که حق الناس رو جبران کنه چون این دست خدا نیست 

این فرد حتما باید توبه کنه مجازاتی هست باید تحمل کنه طبیعتا تنبیهش خیلی فرق داره با موقعی که توبه نکنه و ادامه بده و آتیش و مجازات به اون دنیا بکشه

اینکه ازدواجش چی میشه رو خدا میدونه و تصمیم میگیره

عجب 
2790
2778
2791
2779
2792