2777
2789

این هزار بار ببخشید منو یاد... ولی قاضی خداس شاید ببخشه اما این گناه بوده که اون دنیا باید تاوان بده  اول عذاب الهی رو داره و بعد بخشیده میشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز آ باز آ هرآنچه هستی باز آ/گر کافر و گبر و بت پرستی باز آ/این درگه ما درگه نومیدی نیست/صدبار اگه توبه شکستی باز آ❤️

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

به نظر من ممکنه ازدواج کنه ولی تو این دنیا تقاص میده

میدونی چرا  چون گناهاش تو همین دنیا پاک شه🙂

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

هزار بار ؟میگن خدا توبه واقعی همیشه قبول می‌کنه.

اره اگه اون دختر باشه مجرد باشه هزار بار زنا کرده و اگه بخاد توبه کنه خدا اونو می بخشه یا ن بهش همسر میده یا بخاطر گناهش ازدواج نکردن مجازاتشه

ولی من شنیدم میگن کسی که زنا می‌کنه قرض دارهیا همسرش یا دخترش یا مادرش باید قرضو پس بده

قرض چی؟ خدا میبخشه بدهکار بستانکار نمیخاد 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

خیلی سخته همچین آدمی توبه کنه و واقعا پشیمون بشه و جسم و روانش‌پاک بشه

احتمالا به انواع بیماری های جسمی و روحی هم مبتلا باشه

من معتقدم باید با یکی مثل خودش ازدواج کنه یه زناکار پشیمون. آدم پاک حق آدم پاکه

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

خداوند در قرآن می فرماید:قُل یا عِبادِیَ الَّذینَ أَسْرَفُوا عَلیَ أَنْفُسِهِم لاتَقنَطُوا مِن رَحمَةِ اللهِ إِنَّ اللهَ یَغفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعاً إِنَّهُ هُوَ الغَفُورُ الرَّحِیمُ وَ أَنِیبُوا إِلی رَبِّکُم وَ أَسلِمُوا لَهُ مِن قَبلِ أن یَأتِیَکُم العَذابُ ثُمَّ لاتُنصَرُونَ؛ [6]‎ «بگو ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را می آمرزد، به درستی که خداوند بخشنده مهربان است. و به درگاه پروردگارتان باز گردید و در برابر او تسلیم شوید، پیش از آنکه عذاب به سراغ شما آید، سپس از سوی هیچ کس یاری نشوید. »

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

اگر بتونه چرا که نه.

اما توبه گرگ مرگ

آه مظلوم پشتش اگه باشه خدا هم (اعوذبالله) نمیتونه کاری کنه.

خلاصه دنیا دار مکافات، نمیشه زد و توبه کرد و هیچ اتفاقی هم نیفته.

ولی برگرد به زندگی سالم . بیشتر از این پیش خودش و خداش رو سیاه نباشه. خدا مهربان حتی خشمش هم از روی مهربانیش

از حر که بدتر نیستی راهو به حرم امام حسین بست و اون فاجعه عظیم کربلا اتفاق افتاد اون بخشیده شد، توبه کن 

ولی من شنیدم میگن کسی که زنا می‌کنه قرض دارهیا همسرش یا دخترش یا مادرش باید قرضو پس بده

الان اقایون هر گهی میخورن دخترشون پس میده یا خواهر مادرشون

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

ما ک خدا نیستیم ک بدونیم ...فقط میدونم خدا بخشنده هست ان شالله ک قبول میکنه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
2790
2778
2791
2779
2792