2777
2789

من نمیدونستم واقعا جن عاشق وجود داره ولی جدیدا متوجه شدم متاسفانه در بچگی با یه اشتباه خودم آوردمش و تازه فهمیدم چرا اینقدر تو ازدواجم و بعد از ازدواجم به مشکل خوردم هرکس تجربه ای داره بیاد بگه 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

جن هست ولی بیکار نیست عاشق ما بشه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عشقش مثل ما انسانها نیست اینجوریه از انرژی جنسی ما استفاده میکنه

خیلی شنیدم جن عاشق ادمیزاد شده و زندگی اون ادمو ب تباهی رسونده تا با اون باشه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بلع بدترین نوع جن هست .معمولا یا عاشق روح طرفه یا جسم .تو ازدواج مانع میشه یا رابطه زناشویی بهم میزنه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ببین عشقش مثل ما انسانها نیست اینجوریه از انرژی جنسی ما استفاده میکنه

هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیس و قطعا خود خدا میتونه انسانو از شر این چیزا نجات بده.ب همین خاطر باور ندارم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خیلی شنیدم جن عاشق ادمیزاد شده و زندگی اون ادمو ب تباهی رسونده تا با اون باشه

هرچی بشنوی ک حقیقت نداره من میگم ماست سیاهه دونفر دیگم میگن

باور میکنی؟

همش چرته اینارو میگن که بری پیش دعا نویس و جادوگر پول گنده بریزی تو جیبشون، دلیل این که تو ازدواج خوب نیسی تا حدی مشخصه اکثر زن ها همینن چون مردا تو جامعه بدی بزرگ شدن نمی‌خوام با زن خودشون خوب باشه دلی هم نمی‌خوان

هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیس و قطعا خود خدا میتونه انسانو از شر این چیزا نجات بده.ب همین خاطر باور ند ...

خب منم همین اعتقادو دارم اتفاقا و دوست دارم بتونم ایمانمو قوی کنم