2777
2789
عنوان

خواستگار

146 بازدید | 26 پست

آقا پسری خواستگاری خواهرم اومده. خواهرم یک دختر مظلوم و درسخون و خجالتی. از خواهرم پرسیده شما دوسپسر داشتی تا حالا تو دانشگاه؟ نمیتونس مدل بهتری سوال کنه؟ 

بجز اون گفته که من نمیخوام خانمم بره سرکار و حتی دوسدارم دوستی هم نداشته باشه(همجنسش)

من خیلی تعریف پسرو کرده بودم اما خواهرم که اینطوری گفت تعجب کردم. اینطور سوالات طبیعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اون دختربچه حتی تو چشم پسر نمیتونه نگاه کنه چه برسه دوست پسر

چند سالشه؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

دیگه دوست همجنس چرا آخه آدم چرا باید با ازدواج منزوی شه 

ولی در مورد دوسپسر داشتن اشکال نداره سوال کنه برای منم مهمه طرفم دوست دختر نداشته باشه منم سوال میکنم حتما

یکم برسیش کنه خواهر شاید آدم شکاک و کنترل گره که محدود میکنه 

پسره که مشکل داره ولی سوال اولش مشکلی نداشته به نظرم

برای جلسه اول. اونم خواستگار اولش همچین آدمی. خواهرم گریه کرده میگه من تو دانشگاه کسیو میخواستم اگه خواستگارم بفهمه چی🥴

ئه، فکر کردم میگه دوستی که پسر باشه نداشته باشه تو دلم گفتم این طبیعیه، ولی گفتی همجنس😐 که این طبیعی نیست

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁