2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست
برات دعا کردم عزیزم ❤️😍 انشالا باعث سربلندی خانوادت بشی

خدارو شکر،مهربون هنوز هست،عاقبت بخیر شی به حق علی

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

ولی جالبه من فکر میکردم این که مثلا در آینده دوستی نداشته باشم منو جلوی نامزد یا هرکسی خراب میکنه تا محبوب😂

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر،مهربون هنوز هست،عاقبت بخیر شی به حق علی

لطفا برای منم دعا کن، حس میکنم خدا خیلی دوستت داره

لطفا برای منم دعا کن، حس میکنم خدا خیلی دوستت داره

عزیزم خدا تورو هم خیلی دوست داره،همه بنده هاشو دوست داره،چشم برات دعا می کنم❤️توهم برام دعا کن ازت بی نهایت ممنون میشم

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
عزیزم خدا تورو هم خیلی دوست داره،همه بنده هاشو دوست داره،چشم برات دعا می کنم❤️توهم برام دعا کن ازت ب ...

چشم❤️ فقط بگو چطوری انقدر فیزیک و دوست داری اسمتو گذاشتی دختر فیزیک؟😂 یعنی درسی که هیچوقت تو مخم نرفت ( مسائلش نه تئوری هاش) همین فیزیک بود

چشم❤️ فقط بگو چطوری انقدر فیزیک و دوست داری اسمتو گذاشتی دختر فیزیک؟😂 یعنی درسی که هیچوقت تو مخم نر ...

دوسش دارم،نمیدونم چرا؟🤣🤣🤣😍😍

یعنی ممکنه دوستی ام داشتع باشی بعد ازدواج؟😅😉

الانم دوست دارم، ولی مجازی، دوستی ندارم باهاش برم بیرون، البته احساس نیاز ندارم، چون خواهرم همسن خودمه، با اون میرم بیرون

دوسش دارم،نمیدونم چرا؟🤣🤣🤣😍😍

منم اینشتین و تئوری هاشو دوست دارم، فقط مسئله هاشو که میبینم احساس میکنم خنگ ترین موجود روی زمینم، اصلا مشخص نیست باید چیکار کنم

منم اینشتین و تئوری هاشو دوست دارم، فقط مسئله هاشو که میبینم احساس میکنم خنگ ترین موجود روی زمینم، ا ...

عزیزم 😅