2777
2789
عنوان

داستان مشکوک دختر هم واحدیمون

| مشاهده متن کامل بحث + 18221 بازدید | 137 پست
داستانو که بهش گفتم هیچی نگفت تا گفتم گفته شوهرت سروگوشش میجنبهچنان نگام کرد انگار برق گرفتتشگفتم چی ...

حالا بماند شوهرم چ دادو بیدادی کرد مادر هی پشت دخترش بود ب شوهرم میگفت تو زنبازی🫤🫤شوهرمم گوشیشو دراورد داد بابای دختره ی ساعته دعواشونه و باباش داد میزنه تپش قلب گرفتم بدجوووور 

ب شوهرم گفتم نمیگفتی گفت پس تون علط کرد ب تو میگه من سروگوشم جنبیده

هرچه دادم به اوحلالش باد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستانو که بهش گفتم هیچی نگفت تا گفتم گفته شوهرت سروگوشش میجنبهچنان نگام کرد انگار برق گرفتتشگفتم چی ...

چقد بیحیایی و هرزگی زیادشدع اه

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
حالا بماند شوهرم چ دادو بیدادی کرد مادر هی پشت دخترش بود ب شوهرم میگفت تو زنبازی🫤🫤شوهرمم گوشیشو در ...

چه دختر بی حیایی

تر تازه🤧

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

حالا بماند شوهرم چ دادو بیدادی کرد مادر هی پشت دخترش بود ب شوهرم میگفت تو زنبازی🫤🫤شوهرمم گوشیشو در ...

شمارع شوهرت از کجا اوردع؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

نه خوب کرد که گفت وگرنه تو حرف دختره کم کم باور میکردی و با شوهرت بد میشدی اونم ب خواستش می‌رسید 

موندم چقد مردم دخترشون کثیف بار میارن بعدم اینجوری هم دفاع میکنن. حقشونه آبروشون بره و شوهرت ادم درستیه ک وا نداده 

هر کسی رو خونه راه نده حتی هر دوستی

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه