2777
2789
عنوان

داستان مشکوک دختر هم واحدیمون

18214 بازدید | 137 پست

امروز صبح بچم بهونه گیرشده بود هی گریه گریه بردمش پایین ساختمون تو محوطه گردوندمش ی دختر هم واحدیمون هست یکم جلفه البته ب من ربطی نداره واقعا زندگی خودشه ازم پرسید ک موهامو کجا رنگ کردم منم ساده داشتم براش تعریف میکردم که خودم رنگ زدم گفت بیام برام رنگ میکنی منم بابچه واقعا سختمه ولی یهو جوگرفتم گفتم اره بیا خونمون چشم گفتم حالا ی تعارف نمیاد عصر اومد داشتم دکلرشو میزدم حرفو باز کرد که طبقه بالای بهش تجاوز کرده حتی تعریف کرد که چجوری کجا و در چ حالتایی منم یکه خوردم گفتم شکایت نکردی وای گفت ن دیگه خوشم اومد الان باهم اوکیم طبقه بالاییمون ی مرد مجرده بعد گفت از توم خیلی تعریف کرده که زن خوبیه و از شوهرش سره یهو گفت همچینم سر نیستی ازش اقای فلانی که اسم شوهرمم میدونست گفت سبزستو از مردای سبزه خوشم میاد همچین س ک سیه

واااای خیلی حرصم گرفت گفتم ن بابا مالیم نیست خواستم بحثو عوض کنم که یهو گفت شوهرتوام جاده خاکی میره😂🤦🏼‍♀️حالا شوهر من ب جور عجیییییب و وحشتناک سرسنگینه سراین اخلاقش مدام من باهاش بحثمه که با دوستام رودرومیشی زیاد تحویلشون نمیگیری ناراحت میشن کلا برا زن اینشکلیه خیلی جدی و مغروره منم وایسادم تا شب شوهرم برگشت

هرچه دادم به اوحلالش باد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

داستانو که بهش گفتم هیچی نگفت تا گفتم گفته شوهرت سروگوشش میجنبه

چنان نگام کرد انگار برق گرفتتش

گفتم چی شد گفت اخه اون ی الف بچه میدونی چن سالشه گفتم نه 

گوشیشو دراورد داد دستم

ایییی واااای ب شوهرم پیام داده بود که بیاخونمونو من ۱۷سالمه وتروتازمو تزین حرفای چندش ب شوهرم گفتم چرا بهم نگفتی گفت چیومیگفتم این دختر همین مونده بپره کولم ولی میرم ب باباش میگم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️چشمتون روز بد نبینه رفت دم درشون

هرچه دادم به اوحلالش باد

در کل اینجور همسایه هایی شوهرتو ب راه خودشون میکشن چون اکثرا ادم با همسایه چشم تو چشم میشه

از کجا مطمئنی دختره همونجور ک اون یکی بهش تجاوز کرد شوهر تو هم نخواد بدست بیاره، محض تنوعشونه این ادمای کثیف اصلا دیگه نزار پاشو تو خونت بزاره زنه

کامل گفتی لایک کن

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اسی زیاد رو حرف هاش حساب باز نگن ،شاید میخواد تو رو نسبت به شوهرت بدبین کنه و کاری کنه کا طلاق بگیرید از هم یا ...

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

باعرکسی حرف نزن هرکسیو راه نده خونت

خونتو خراب میکنن خدای نکردع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐