2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا چرا نشه

از بس بی بی منفی دیدم‌ ترسیده شدم 🥺ولی این اتفاق اولین باره ، همیشه بی رنگ و بدون هاله بوده

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
نه اول ننداخت بعد دوستم گفت برو ببین دوباره تو سطل زباله دیدم ی خط خیلیییی کمرنگ داره

جدی؟ 

منم دقیقا همین طوری شد ، اول منفی شد اومدم حسابی گریه کردم بعد رفتم نگاه کردم دیدم این شکلیه جا خوردم فک کردم توهم زدم

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
دکتر رفتی؟؟؟همه چیت سالم بوده؟؟

قبلا پولیپ داشتم رفع شد ، بقیه چیزا نرمال بود تقریبا ولی ۲/۵ساله نمیشه🥺

اوهوم ان شاالله مثبته میخوای الان بزن اما فردا ی ازمایش برو

بی بی ندارم الان ، شوهرمم اصلا خبر نداره حتی از این بیبی چک 

فولیکول بالغ داری؟؟

میرفتم سونو میگفت همه چیز خوب و نرماله

فولیکول بالغ داری؟؟

چند وقته دارو رو بیخیال شدم فقط دعا میکنم همین 😔

میرفتم سونو میگفت همه چیز خوب و نرماله

روز۱۴ پریود برو سونو ببین فولیکولت بالغه یا ن اگ بالغ باشه میگیره اگ نباشه بهت قرص میده ایشالا ماه بعدش اصلا مشکلت جدی نیس استرس هم یکی از علت های باردار نشدنته

روز۱۴ پریود برو سونو ببین فولیکولت بالغه یا ن اگ بالغ باشه میگیره اگ نباشه بهت قرص میده ایشالا ماه ب ...

اگه باردار نباشم😔 این ماه میرم پیش دکتر انشالله

این هاله خیلی امیدوارم کرده انشالله ناامید نشم 🥺