2777
2789

سلام عزیزم مثبته برات دعا میکنم 

من یه کانال ایتا دارم بیا اونجا واسه باردارا و اقدامیاس بیا اونجا خبرشو بهمون بده انرژی بگیریم خوشحال بشیم و دعا کنیم برات

https://eitaa.com/joinchat/3337487185Ce8547306f2

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
نگو بهش برو آزمایش بده با برگه مثبت خ شحال بشین ان شاالله

ممنون عزیزم انشالله 

برام دعا کن 😭

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه باردار نباشم😔 این ماه میرم پیش دکتر انشاللهاین هاله خیلی امیدوارم کرده انشالله ناامید نشم 🥺

نبودیم اصلا ناراحت نباش خواهشا خدا خودش بهتر میدونه وفتش کیه 

من پارسال التماس خدا میکردم ولی نشد امسال وقتی بهم داد ک اصلا باورم نمیشد و همش شکر میکنم ک پارسال نشد چون واقعا وقتش نبود بسپار ب خدا

سلام عزیزم مثبته برات دعا میکنم من یه کانال ایتا دارم بیا اونجا واسه باردارا و اقدامیاس بیا اونجا خب ...

خدا کنه عزیزم 🥺

باشه حتما عضو میشم 

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
نبودیم اصلا ناراحت نباش خواهشا خدا خودش بهتر میدونه وفتش کیه من پارسال التماس خدا میکردم ولی نشد امس ...

انشالله صبرشو بهم بده خدا اگه منفی بود 🥺

سلام عزیزم مثبته برات دعا میکنم من یه کانال ایتا دارم بیا اونجا واسه باردارا و اقدامیاس بیا اونجا خب ...

عزیزم برام نمیاد چرا؟

عزیزم برام نمیاد چرا؟

آیدی ایتامو بزنnosha2080@

اگه اینم نیمد آیدی ایتاتو بده بهت پیام بدم

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
عزیزم برام نمیاد چرا؟

شدی عضو

دوس داشتی درخواستمو قبول کن تجربمو بگم بهت

نمیاد برام چرا؟؟ من بلد نیستم خیلی 🤭

تو اون قسمت پاکت نامس

اره زدم اما نمیاد مجدد امتحان کن لطفا

سلام عزیزم آزمایش کعی میدی