۱۳۷۷heliajoon مدیر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 47 پست ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢 1403/04/11 | 00:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 صبح برو آزمایش مطمعن بی بی دیگه نذارم؟؟؟ ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
sadaf9886 عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 4331 مآل شما همون اول کمرنگ شد یا نه بعد چند ساعت؟؟؟ نه اول ننداخت بعد دوستم گفت برو ببین دوباره تو سطل زباله دیدم ی خط خیلیییی کمرنگ داره
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 ایشالا چرا نشه از بس بی بی منفی دیدم ترسیده شدم 🥺ولی این اتفاق اولین باره ، همیشه بی رنگ و بدون هاله بوده ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
fati_gh8 عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 433 از بس بی بی منفی دیدم ترسیده شدم 🥺ولی این اتفاق اولین باره ، همیشه بی رنگ و بدون هاله بوده دکتر رفتی؟؟؟همه چیت سالم بوده؟؟
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 نه اول ننداخت بعد دوستم گفت برو ببین دوباره تو سطل زباله دیدم ی خط خیلیییی کمرنگ داره جدی؟ منم دقیقا همین طوری شد ، اول منفی شد اومدم حسابی گریه کردم بعد رفتم نگاه کردم دیدم این شکلیه جا خوردم فک کردم توهم زدم ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
sadaf9886 عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 4331 جدی؟ منم دقیقا همین طوری شد ، اول منفی شد اومدم حسابی گریه کردم بعد رفتم نگاه کردم دیدم این شکلیه جا ... اوهوم ان شاالله مثبته میخوای الان بزن اما فردا ی ازمایش برو
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 دکتر رفتی؟؟؟همه چیت سالم بوده؟؟ قبلا پولیپ داشتم رفع شد ، بقیه چیزا نرمال بود تقریبا ولی ۲/۵ساله نمیشه🥺 ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
fati_gh8 عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 433 قبلا پولیپ داشتم رفع شد ، بقیه چیزا نرمال بود تقریبا ولی ۲/۵ساله نمیشه🥺 فولیکول بالغ داری؟؟
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 اوهوم ان شاالله مثبته میخوای الان بزن اما فردا ی ازمایش برو بی بی ندارم الان ، شوهرمم اصلا خبر نداره حتی از این بیبی چک ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 فولیکول بالغ داری؟؟ میرفتم سونو میگفت همه چیز خوب و نرماله ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 فولیکول بالغ داری؟؟ چند وقته دارو رو بیخیال شدم فقط دعا میکنم همین 😔 ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
fati_gh8 عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 433 میرفتم سونو میگفت همه چیز خوب و نرماله روز۱۴ پریود برو سونو ببین فولیکولت بالغه یا ن اگ بالغ باشه میگیره اگ نباشه بهت قرص میده ایشالا ماه بعدش اصلا مشکلت جدی نیس استرس هم یکی از علت های باردار نشدنته
sadaf9886 عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 4331 بی بی ندارم الان ، شوهرمم اصلا خبر نداره حتی از این بیبی چک نگو بهش برو آزمایش بده با برگه مثبت خ شحال بشین ان شاالله
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 روز۱۴ پریود برو سونو ببین فولیکولت بالغه یا ن اگ بالغ باشه میگیره اگ نباشه بهت قرص میده ایشالا ماه ب ... اگه باردار نباشم😔 این ماه میرم پیش دکتر انشاللهاین هاله خیلی امیدوارم کرده انشالله ناامید نشم 🥺 ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢