2777
2789
عنوان

به نظرتون

47 بازدید | 5 پست

حامله ام؟ تست زدم منفی بود ولی پریودیم عقب افتاده خیلی ببخشید ترشح سفید هم زیاد دار

رو شکمم دراز میکشم درد میگیره البته زیر شکمم بگم بهتره

حالت تهوع هم دارم

بعد اینکه قضیه نی نی یار پنج چیه چرا همه از شاکین

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

همین چند روز پیش یک ویدیو دیدم اشتباه نکنم اراک خانم اومده بود چکاپ سونو دکتر بهش گفت پنج ماهه بارداری ، بعد هم گفت وقتی شک دارین حتما آزمایش بدین 

بنده خدا تو بی خبری کلی دارو مصرف کرده بود ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین چند روز پیش یک ویدیو دیدم اشتباه نکنم اراک خانم اومده بود چکاپ سونو دکتر بهش گفت پنج ماهه باردا ...

یعنی برم ازمایش؟ بهتره؟

یعنی برم ازمایش؟ بهتره؟

فکر کنم ده روز عقب بندازید باید آزمایش بدین ، منم خیلی اطلاعات ندارم طبق حرفهای همون خانم دکتر دارم میگم 

می‌گفت درصد خطای بی بی چک بالاست اعتماد نکنید به این خانم باردار هم می‌خندید می‌گفت دیگه نزدیک زایمانته 🤦😂 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

فکر کنم ده روز عقب بندازید باید آزمایش بدین ، منم خیلی اطلاعات ندارم طبق حرفهای همون خانم دکتر دارم ...

من پونزده روز عقب انداختم🥲 کلا ۴۱ روز پریود نشدم فکر میکنم بخاطر امتحانا هورمونام بهم ریخته