فرشته۱۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 244 عنوان نیت خواب 88 بازدید | 4 پست سلام دوستان من خیلی دلم گرفته و یه مشکل دارم و اصلا حالم خوب نیست ....کسی هست به نیت من بخوابه ؟ به روش مفاتیح الجنان ...فقط میتونم بگم براش دعا میکنم و اجرش با امام علی و حضرت فاطمه انشاالله میخوام از بلاتکلیفی در بیام ...ممنونتون میشم ... 1403/04/10 | 23:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گورباویچ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 7565 ینی چی ب نیتت بخوابیم؟😐 لطفا مردای گوزباقالی و چوسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه😒🎀
_sahana عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 29633 عزیزم من روشش رو نمیدونم یعنی خواب رو برای شما تعبیر کنیم؟ من میتونم البته اگه خواب ببینم یک عدد چپی
فرشته۱۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 244 ینی چی ب نیتت بخوابیم؟😐 یعنی قبل از اینکه بخوابید یه دعای مخصوص هست میخونید و میکید خدایا به نیت فلانی میخوابم حقیق و خیر رو نشونش بده انشاالله و هر خوابی که شما ببینید درمورد بنده هست ....توی مفاتبح الجنان هم اومده ...
فرشته۱۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 244 عزیزم من روشش رو نمیدونم یعنی خواب رو برای شما تعبیر کنیم؟ من میتونم البته اگه خواب ببینم ممنونمیشم عزیزم اگه اینکار رو بکنید بله یعنی خپاستید بخپابید میگید خدایا به نیت فلانی نیخپابم خیر رو نشون بده هر خوابی ببینید تعبیرش برای من هست