2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

46 بازدید | 4 پست

دانشجوی ی رشته تاپم ولی چ فایده

کلییی مشکل مالی و روانی و خانوادگی دارم

تا الان تنها دلیلی تحمل کردم این بود ک به خودم میگفتم اشکال نداره به درامد ک برسم دیگ حالم خوب میشه ( ولی بقدری روانم اسیب دیده ک اگه پولدارم بشم همیشه تنهام )

پدرم ی شغل داشت و با کلی سختی خرج زندگی رو میداد ک تا ی ماه اینده اونم دیگ نداره ( چون با یکی شریک شد ک باید مغازه تحویل اون بده ب مدت ی سال )

ب هزار نفر واسه استخدام پیام دادم ( هر کاری )

ولی اکثرا با تایم دانشگام تداخل داره

اخه الان چیکار کنم ؟ خودمو بکشممممم ؟ ۱۹ سال هر شب تا صبح با گریه خوابیدم تهش بشه این

میشه حداقل باهام درد و دل کنین

دلم واسه خودم میسوزه ؛ میرم دانشگاه پدر مادر همه تحصیل کرده و پزشک و پولدار و متشخص و این ادما هم از نظر روانی هم مالی خیلییی اوکی ترن ( هم سن و سالام ب فکر عشق و تفریح ان من با این اعصاب داغون ده سال دیگ هم هیچ کس سمتم نمیاد )

حالا من واسه ماهی ۱۰ تومن حقوق دارم روانی میشم چون همونم نیس

دانشجوی علوم پزشکی دانشگاه ازادم بعد فارغ التحصیلی ب درامد خوبی میرسم ولی کو تا اون موقع و هزینه تحصیلممم خیلییی بالاسس

اینکه پدر مادر چقدر تحصیل کرده هستن و یا چقدر وضع مالیشون خوبه اصلا دست تو نبوده که بخوای بخاطرش ناراحت باشی، پس سعی کن خودت با شعور و با کلاس و تحصیلکرده باشی 😉 در مورد کار هم من خودم به شخصه کسی هستم که بخاطر پول دانشگاه نرفتم و سر کار رفتم

سعی کن دور کاری چیزی انتخاب کنی مثل منشی نیمه وقت یا فروشندگی نیمه وقت بالاخره شغل هست امیدوارم برات شغل مناسبی پیدا بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا سختی نکشی اسونی نیست خیلیا مثل تو هستن الان اوضاع مملکت برای همه خرابه

حتی پول ندارم ب خودم برسم

جیگرم میسوزه

نمیتونم ی روتین عادی واسه موهام داشته باشم

قبلا خیلی قشنگ بود ولی الان خیلی بد شده

میدونی دردام یکی دو تا نیس

ی وقتایی فک میکنم بدبخت تر از من واقعا وجود نداره

پدرم مشکل اعصاب داره دیشب میخواست منو خفم کنه ک چرا گوشی رو موقع عصبانیت ب روش قطع کردم

اینکه پدر مادر چقدر تحصیل کرده هستن و یا چقدر وضع مالیشون خوبه اصلا دست تو نبوده که بخوای بخاطرش نار ...

بخدا هر کاری باشه میرم

اگه حقوق ۱۵-۱۰ تومن داشته باشه راضیم خیلیم عالیه

چیکار کنم کار نیست

ساعتش ب دانشگاه نمیخوره مشکل اصلیم اینه

اینکه یه روز کلاس دارم ی روز ندارم

ی روز تا صبح ی روز تا عصر

میدونم اگه درسمو تموم کنم عالییی میشه