2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم مریض روانیه

496 بازدید | 16 پست

خواهرشوهرم یه جوری جلوی شوهرم لباس میپوشه که به شوهرم نشون بده من از زنت خوش هیکلتر و جذاب تر و موفق ترم، وقتی میریم خونشون یه جوری تیپ میزنه و مو درست میکنه انگار داره میره جشنی چیزی بعد شوهر منم توقعش میره بالا فکر میکنه من باید همیشه اونجوری باشم تو خونه، حالا اون چند وقت یه بار ما میریم اونجوری میپوشه من که نمیتونم با بچه هام همیشه انقد به خودم برسم 

خواهرشوهرم مجرد و کارمنده، خیلی به من حسادت میکنه همش میخواد منو پیش شوهرم خراب کنه و یه کاری کنه شوهرم از من سرد شه خیلی حرصم میده، همش خودشو میچسبونه به شوهرم 

یا یه جوری رفت میکنه که زن تو هیچی نیست 

اصلا نمیدونم باهاش چیکار کنم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اینکه چطور جلوی برادرش لباس میپوشه یا به خودش میرسه که به شما مربوط نبست. برادرشه محرمشه‌‌. اگه اینکارش ازارتون میده رفت و امد نکنید.دلیل نمیشه چون شما نمیتوتی به هودت برسی بقیه هم شلخته باشن. 

ببخشید چرا فکر میکنید برای همسر شما اینطور میپوشه؟

کارمند هست مجرد هست به خودش میرسه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

خیلی کمتر رفت و آمد کنید با این خانوم عقده ای وحسود، یا شوهرت بره خودت نرو اصن

کلا در حال خودنمایی به شوهرم هست منم نباشم همینکار میکنه چون خودش مجرد حسادت میکنه 

ایشون رو نادیده بگیرید و تلاش کنید روی زندگی خودتون متمرکز بشید و سرمایه گذاری کنید، اگر برداشت شما درست هست که این فرد بیمار روانی بوده و بهرحال یک روزی برای بیان عقده های درونیش انرژی کم میاره، اگر هم برداشت تون درست نباشه، بهتره رهاش کنید و طوری زندگی کنید که برای خودتون و همسرتون زندگی ایده آلی هست...در هر حال درگیر شدن با چنین مسائلی فقط روان تون رو خراش میده و انرژی خوب زندگی کردن رو ازتون میگیره عزیزدل

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
ببخشید چرا فکر میکنید برای همسر شما اینطور میپوشه؟کارمند هست مجرد هست به خودش میرسه

من آدمم رفتارش میبینم که چه کارایی میکنه 

حسوده، هدفش دلسرد کردن شوهرم از من هست 

اصلا نمیتونه ببینه من و شوهرم با هم خوب باشیم 

دوست داره به شوهرم ثابت کنه که زن خوبی نگرفتی و دلسرد کنه 

بنظرم تو زیادی حساسی، من چه داداشم بیاد خونمون و چه نیاد همیشه هر صبح دوش میگیرم و ارایش میکنم و لباس شیک میپوشم، اصلا مدلم همینه اصلا یک درصدم به این فکر نکردم و نمیکنم که بخام زن داداشمو اذیت کنم 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بنظرم تو زیادی حساسی، من چه داداشم بیاد خونمون و چه نیاد همیشه هر صبح دوش میگیرم و ارایش میکنم و لبا ...

خب لباسایی میپوشه که به نظرم آدم تو خونه نمیپوشه 

مثلا شما همیشه تو خونه س و ت ی ن اسفنجی میپوشی 

شلوار لی تنگ میپوشی؟ 

خودت حساسی. هیچ مردی زنش رو با خواهر خودش که مقایسه نمی کنه. به نظر مردها همسراشون  بهترینن. خواهر شوهر شما به خاطر برادرش به خودش  شیک نمیپوشه که. به خاطر شماست. میخاد تو نظر شما خوب جلوه کنه