2777
2789
عنوان

یه نفر پیدا نمیشه بفهمه من چی‌میگم😭😭😭😭🤯😭

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 22 پست
آخه میگی شوهرت خوبه اگه اونم اذیتت میکرد باید یه تصمیم دیگه میگرفتی خواهرشوهر داری؟

اره دارم..خواهرشوهرم خیلی خوبه..اونم میگه مامانم انگار مامانم نیست

عزیزم بهت حق میدم که ناراحت بشی اما وقتی یه حرفی میزنه یا چیزی میگه بهد خودت ده بار تکرارش نکن برای ...

همینقد بگم که هر سه روز یه بار..تو هر بار دیدن چهارپنج تا تیکه گنده بارم میکنه…میگه بچه رو بیار ببینم نمیشه‌نرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دارم..خواهرشوهرم خیلی خوبه..اونم میگه مامانم انگار مامانم نیست

خوب دیگه  پس شناختنش هر چقدرم مظلوم بازی در بیاره یا پرو بازی

بهتره ک این دلخوریت باعث نشه خدایی نکرده با شوهرت به مشکل بخوری شوهرت هم یه دفعه طاقتش تموم میشه و میزنه سیم آخر 

سعی کن ک کمتر ببینیش 

به شوهرت بگو یا آرامش و زندگی با من رو انتخاب کن و از این شهر بریم ، یا مادرت رو انتخاب کن و بمون هم ...

با پدرش شریکه ینی پدرش کاری کرده که مستقل کار نکنه..وضعشون خوبه در کل..یه دفعه پدرشوهرم گفت ببین اینو بدون ما همه با هم شریکیم و یکی هستیم!ینی اگر با ما یکی نشی باید بری پی‌کار خودت..شوهرمم میگه مث زن‌داداشم سیاست داشته باش ولی اون بخاطر موقعیت اجتماعی پدرش خیلییی احترامشو‌دارن‌و‌همه چیو سر من خالی میکنن

ببین عزیزم، حدود دو سه سال پیش مادرشوهرم از مال شما خییییلی سیاستمدارتر و حرومزاده تر بود. تازه شوهرمم اکثرا طرف ننه شو میگرفت. ولی من با ذکاوت و تدبیر  بلایی سرش آوردم که همین الان جلوی روم زانو میزنه. فقط به شرایطت بستگی داره و منم نمیدونم توی چه شرایطی هستی. اگه کمک میخوای باید شرایط حال و لحظه تو بدونم تا بهت بگم باید چیکار کنی... مواظب اون مار خوش خط و خال باش...

من بودم فقط و فقط قطع رابطه میکردم آبرومم میخواست ببره ببرههه به درک به جهنم آرامش خودم برام از هر چیزی مهم تر الان مادرشوهر من منتظر من برم دست بوسیش گفتم بشینه تا برم اونقدر بشینه علف زیر پاش سبز بشه شوهرم میخواده بره خب بره من جلوش و نمیگیرم اما خودم هرگز ول کن بابا هی ماذره مادره با همین چرت و پرتا ریدن تو اعصاب و روان ما 

جواب هم‌میدم‌خوشش میاد اینقدررر زبون‌داره هیچکس حریف زبونش نمیشه ..از خداشه جوابشو بدم بره بگه به هم ...

اسی درخواست بدم با هم حرف بزنیم؟ شرایطمون مثل همه :)

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱