از اشنایی تا الان نه ساله میگذره..مادرشوهرم این مدت ابنقدر اذیتم کرده که واسه هر کس تعریف کردم گفته خدا صبرت بده..از همون اول به شوهرم گفتم بخاطر خودت موندم باهات..شوهرم خیلی خوبه ولی کاش خوب نبود..الان بچه دارم و صبرم از تیکه ها وچرت وپرتای مادرشوهرم لبریز شده..هر چی بیخیال شدم و گفتم بیخیال بازدمیبینم صبرم سر اومده..شوهرمم میگه منم از مادرم ضربه خوردم و چیکار کنم مادرمه..شوهرمم اینجوری هس که بیشتر هوای منو داره همینم باعث شده مادرش بیشتز زورش بگیره حتی یه دفعه بعد از اینکه اشکم دراومد گفت شاید من از جای دیگه ناراحت بودم سر تو خالی کردم ..بازها پیش مشاور رفتم هر روشی بوده انجام دادم..اگر قطع رابطه کنم آبرو برام نمیذاره اینقدر که پرحرف و بی ادبه..حالا به نزدیک ترین هام مث مادرم میگم میگه تو صبوری کن بلاخره اون مادره هر چی میگم مادر من عزت نفسم نابود شد هیچکس حرف منو نمیفهمه من با کیحرف بزنم؟یه دفعه نشد اینهمه ازار دیدم بگه دخترم بهت حق میدم اذیت شدی..بخوام تعریف کنم یه طومار میشه فقط بگم خدای سیاسته اژدهای چند سره بخدا اینقدررر که موجود بدذاتیه..بچه اش همتاییدمیکنه ولی میگه منظوزی نداره از حرفاش..کسی هس حرف منو بفهمه؟؟؟؟دارم دیوونه میشم..خوووورد شدم بااارها ولی مادرم میگه صبور باش..من با کی حرف بژنم؟همون شوهرم هم دو بار چیزی میگم میگه دیگه بسه مادرمه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به شوهرت بگو یا آرامش و زندگی با من رو انتخاب کن و از این شهر بریم ، یا مادرت رو انتخاب کن و بمون هم ...
با پدرش شریکه ینی پدرش کاری کرده که مستقل کار نکنه..وضعشون خوبه در کل..یه دفعه پدرشوهرم گفت ببین اینو بدون ما همه با هم شریکیم و یکی هستیم!ینی اگر با ما یکی نشی باید بری پیکار خودت..شوهرمم میگه مث زنداداشم سیاست داشته باش ولی اون بخاطر موقعیت اجتماعی پدرش خیلییی احترامشودارنوهمه چیو سر من خالی میکنن
ببین عزیزم، حدود دو سه سال پیش مادرشوهرم از مال شما خییییلی سیاستمدارتر و حرومزاده تر بود. تازه شوهرمم اکثرا طرف ننه شو میگرفت. ولی من با ذکاوت و تدبیر بلایی سرش آوردم که همین الان جلوی روم زانو میزنه. فقط به شرایطت بستگی داره و منم نمیدونم توی چه شرایطی هستی. اگه کمک میخوای باید شرایط حال و لحظه تو بدونم تا بهت بگم باید چیکار کنی... مواظب اون مار خوش خط و خال باش...
من بودم فقط و فقط قطع رابطه میکردم آبرومم میخواست ببره ببرههه به درک به جهنم آرامش خودم برام از هر چیزی مهم تر الان مادرشوهر من منتظر من برم دست بوسیش گفتم بشینه تا برم اونقدر بشینه علف زیر پاش سبز بشه شوهرم میخواده بره خب بره من جلوش و نمیگیرم اما خودم هرگز ول کن بابا هی ماذره مادره با همین چرت و پرتا ریدن تو اعصاب و روان ما