از اشنایی تا الان نه ساله میگذره..مادرشوهرم این مدت ابنقدر اذیتم کرده که واسه هر کس تعریف کردم گفته خدا صبرت بده..از همون اول به شوهرم گفتم بخاطر خودت موندم باهات..شوهرم خیلی خوبه ولی کاش خوب نبود..الان بچه دارم و صبرم از تیکه ها وچرت وپرتای مادرشوهرم لبریز شده..هر چی بیخیال شدم و گفتم بیخیال بازدمیبینم صبرم سر اومده..شوهرمم میگه منم از مادرم ضربه خوردم و چیکار کنم مادرمه..شوهرمم اینجوری هس که بیشتر هوای منو داره همینم باعث شده مادرش بیشتز زورش بگیره حتی یه دفعه بعد از اینکه اشکم دراومد گفت شاید من از جای دیگه ناراحت بودم سر تو خالی کردم ..بازها پیش مشاور رفتم هر روشی بوده انجام دادم..اگر قطع رابطه کنم آبرو برام نمیذاره اینقدر که پرحرف و بی ادبه..حالا به نزدیک ترین هام مث مادرم میگم میگه تو صبوری کن بلاخره اون مادره هر چی میگم مادر من عزت نفسم نابود شد هیچکس حرف منو نمیفهمه من با کیحرف بزنم؟یه دفعه نشد اینهمه ازار دیدم بگه دخترم بهت حق میدم اذیت شدی..بخوام تعریف کنم یه طومار میشه فقط بگم خدای سیاسته اژدهای چند سره بخدا اینقدررر که موجود بدذاتیه..بچه اش همتاییدمیکنه ولی میگه منظوزی نداره از حرفاش..کسی هس حرف منو بفهمه؟؟؟؟دارم دیوونه میشم..خوووورد شدم بااارها ولی مادرم میگه صبور باش..من با کی حرف بژنم؟همون شوهرم هم دو بار چیزی میگم میگه دیگه بسه مادرمه
هعی خواهر هعی منم ازاین دخالتای خانواده شوهردارم دیونه میشم از ظهرتاحالا با این دوطفل تو شکمم دارم بااین مرد بحث میکنم خدالعنت کنه شبو روز خانواده شوهر نفهم رو
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با مشاور مشورت کنین هم خودت هم شوهرت وگرنه روح و روانتو این زن نابود میکنه ب خودت میای میبینی خدااایی نکرده از استرس و ناراحتی هزارتا مرض روحی یا جسمی گرفتی ، همین شوهرت نگهت میداره اونوقت ؟!
عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍 کاربر تعلیقی ۹۸😕
الان ک شوهرت بهت حق میده باز شاکی حالا چه فزقی داره مادرت بگه اره حق با توعه ..اینقد هم پیش شوهرت نگو مادرت اینجوری و اونجوری یه روز صبرش لبریز میشع دیگه اونم درکت نمیکنه
من خوب میفهمم یک بار دیگه این کارو تکرار کرد داد بزن بگو بسههه دیگه هستم کردی نمیتونی اون زبون بدتر از نیش مارتو ببندی . خدا بهت صبر بده . و امیدوارم خدا همچین ادماییو از روی زمین بر داره
توام بشو مثل خودش هرچی گفت همینجور جوابش بده میگی قطع رابطه کنم ابروم میبره بنظر من آرامش از ابرو به ...
خب عزیزم منم ارتباطی ندارم منتها دخالتاشونو از طریق مردم. میشنوم امروز انقدر بحث کردم بخدا همش نگران دوقلوهامم صحیح وسلامت دنیا بیان که دیونم کردن از بس رو اعصابمن خواهراش
توام بشو مثل خودش هرچی گفت همینجور جوابش بده میگی قطع رابطه کنم ابروم میبره بنظر من آرامش از ابرو به ...
جواب هممیدمخوشش میاد اینقدررر زبونداره هیچکس حریف زبونش نمیشه ..از خداشه جوابشو بدم بره بگه به همه…نمیشناسیمادرشوهرمو من سه سال طول کشید تا بله رو بگم…خیلی زنبدذاتیه..باورکن با سیاستش شوهرمو بکشونه سمت خودش و نذاره حتی بچمو ببینم
الان ک شوهرت بهت حق میده باز شاکی حالا چه فزقی داره مادرت بگه اره حق با توعه ..اینقد هم پیش شوهرت نگ ...
اتفاقا یه جاهایی صبزم لبریز میشه وابنقدمیگمکهمیگه بسه دیگه مادذم خیلی دوست داره..مادرش چشم شوهرمو دور میبینه اینقدررر زخم زبون میزنه که خدا میدونه..به شوهرمم میگممیگهبذاز خودمجوابشومیدم ولی اگر طرد بشه همون شوهرم میگه تو کردی کهمن از خانواده امدور شدم..از طرفی بابای باسیاستش شریکه باهاش ینی قطع رابطه مساویه با بدبخت شدن ما