اسی_اصلی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 1089 عنوان چرا مر دها اینقدر نامر د هستن 144 بازدید | 7 پست جدیدا فکر میکنم فقط کافیه یه چراغ سبز بهشون نشون بدی مجرد و متاهل و پیر و جوان هم نداره ...فورا از راه بدر میشن .....ولی خانمها اکثرا اینجوری نیستن . حالا نمیدونم تعهده...ترسه ....ذات و سرشتشونه ......ب خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر) 1403/04/10 | 20:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسی_اصلی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 1089 زیاد فکرتو مشغول نکن مشغول نمیکنم مواجه میشم باهاشون و با خودم فکر میکنم یعنی شوهر منم ؟ خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)
رودابه_پرشین عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 7189 تربیتهیاد گرفتن هر کاری بکنن بهایی براش نمی پردازندخیانت فحاشی دست بزن نهایت زنه چار قطره اشک می ریزه بعد میشینه سر جاشولی زن اگر یه کلمه پس و پیش حرف بزنه مرد نه فکر آبرو می کنه نه از طلاق میترسه نه هیچی. شده پای خونوایمیسته حرفشو بجا می نشونه و خدا برای من کافیست.....
اسی_اصلی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 1089 البته انسان شریف هم هست ولی بیشترشون اونجورین خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)
فکرشمنکن عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19 مشغول نمیکنم مواجه میشم باهاشون و با خودم فکر میکنم یعنی شوهر منم ؟ همه که شبیه هم نیستن
فکرشمنکن عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19 مشغول نمیکنم مواجه میشم باهاشون و با خودم فکر میکنم یعنی شوهر منم ؟ همه که شبیه هم نیستن