2777
2789
عنوان

این طبیعیه🥲💔

392 بازدید | 23 پست

اخه این طبیعیه ک برای اینکه تا حالا برام تولدی نگرفتن یا کیکی چیزی نگرفتن برای تولدم ک حداقل خودمون دور هم باشیم گریه کنم!؟🥲برای آبجی داداشم یه جشنی گرفتن ک کل فامیل دور چ نزدیک دعوت بودن همه هاااا الان ۱۷ سالمه مرداد ۱۸ سالم میشه یادم نرفته ۶ سالم بود گفتم بابا برام یدونه رولت میخری یه شمع روش بزارم تولدمه جوری زدم ک یادم نرفته هنوز🥲پس فردا تولد داداشمه از الان در گیر کیک اینان یه عقده شده تو دلم واقعا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی😭😭😂

منم از بچگی تا حالا برام حتیییی یدونه تولدم نگرفتن😥💔

کلااااا 1بار که اونم مامانم جلو من بدبخت زنگ میزد بهشون میگفت(من اونموقع بچه بودم و خیلیییی ناراحت میشدم که اینجوریییی کمم میاورد!)میگفت که بقران چیزی بیارین ناراحت میشم میخوایم دور هم باشی!

حتی یکی از فامیلاشون یچیزی گفت گفت غلطه کرده ناراحت میشه میزنمش!! مگه حالیشه؟!(منظورش من بودم)!!!!😂💔💔💔🤦🏻‍♀️

الانم که اصلااااا بهم حتی تبریکم نمیگن بعد همیشهههه خدا هم دروغ میگن ما که کادو دادیم!!!!😐💔

داداشت چند سالشه؟

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
هعی😭😭😂منم از بچگی تا حالا برام حتیییی یدونه تولدم نگرفتن😥💔کلااااا 1بار که اونم مامانم جلو من بد ...

یا یبار بهشون چنددد سال پیش گفتم چرا برام تولد نمیگیرین گفت مگه چه خبره!!باید یه عالمه پول خرج کنیم بقیه بیان بخورن!!!

بعد از یه طرفم یسالی اینقدررررر روز تولدم اذیتم کرد چون میخواست بزووووور توله خواهرشو دعوت کنه میگفت تو چشمت میسوزه اینا بیان کیک بخورن

درحالی که میدونه من از کللللل خانواده ع💩ش متنفرم و فقططططط میخواست منو اذیت کنه بعدم یچیزی شد گفت اگه میزاشتی اونا بیان اینجوری نمیشد و تقصیر خودت بود و بهتر بود که بیان درحالییییی که اصلاااااااااا هیچچچچچجج ربطی نداشت!!!!!!!!💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

از الان تولدتو تبریک پیشاپیش میگم عزیز دلم دختر خانم منم ۱۷ سالشه و مرداد ۱۸ ساله میشه راستش منم بخاطر بابای خسیسش هیچ وقت کیکی از بیرون نخریدم اما برای همشون یکسان درست کردم اگر نکردم برای هیچ کدوم نکردم کار خوبی نیست فرق بین فرزندان منم از بچگی این تفاوت هارو کشیدم و خیلی زجر آور بود برای همین سعی کردم مثل خانواده ام نباشم برای بچه هام