اخه این طبیعیه ک برای اینکه تا حالا برام تولدی نگرفتن یا کیکی چیزی نگرفتن برای تولدم ک حداقل خودمون دور هم باشیم گریه کنم!؟🥲برای آبجی داداشم یه جشنی گرفتن ک کل فامیل دور چ نزدیک دعوت بودن همه هاااا الان ۱۷ سالمه مرداد ۱۸ سالم میشه یادم نرفته ۶ سالم بود گفتم بابا برام یدونه رولت میخری یه شمع روش بزارم تولدمه جوری زدم ک یادم نرفته هنوز🥲پس فردا تولد داداشمه از الان در گیر کیک اینان یه عقده شده تو دلم واقعا
بامام ک اصن براش مهم نیست خیلی پسر دوسته الانمگریم گرفت یهو چون از بچگی یه عقده ای شده بود برام مامانمم میگه زنگ میزنم میگم نمیخوام کیک اینا گفتم بخاطر من نمیخواا تولدشو خراب کنی فقط از بچگی برام یه عقده ای شده میگه آره عقده تو راس میگی
اگر یک چیز بگم شاید ب نظر تو مسخره بیاد اما این حقیقت هست من تایکسال قبلی ک ۱۸ بود فهمیدم الان باید رای بدم زمانی ک اذواج کردم فهمیدم خداشاهده نمیدونستم کی تولدمه کدوم ماه کدوم سال حتی اونقدر خنگول بودم درصورتی ک درس میخوندم اما ب کارنامه و پرونده ام نگاه نکردم ک تاریخ شو بفمم شناسنامه ک اصلا نمیدیدم یکبار برای رای دیدم یکبار اذواجم اولین تولدم فقط شوهرم پلاک زنجیر خرید اونم چون ارزون بود همون تا الان ک ۳۹ سالم تکمیل شوده یکبار تولد خشک و خالیشم ندیدم