2777
2789

بچا من امسال میرم دوازدهم باید بگم اوضاع نهایی اصلا خوب نبود من برای یادگیری عالی ی مطلب باید در دراز مدت و پر تکرار یاد بگیرم واسه همین میگم از تابستون بنی ۱۲تیر. شروع کنم ب دوازدهم خوندن از رفیق آلاو.... ولی بم میگن واسه تو قوی کن دهم و یازدهم بخونم والا پارسال دهم خوندم هیچ ربطی ب واهی نداشت و اصلا بدرد نهایی امسال نخورد حالا چی کار کنم ب نظر شما؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه من هدفم نهایی دوازدهمه ن کنکور

اها خب همون دوازدهمو بخون دیگه خیلی ضعیفی یسری مباحث مثل ایتوکیومتری و موازنه از پایه باید یاد بگیری اگه در حد مدرسه بلدی که هیچ همون دوازدهمو بخون

ببین عزیزم بیشتر به رشتت مربوطه، اگر کنکور برات مهم هستش به نظر من دوماه تابستون رو بزار روی کارکردن پایه و پایت رو قوی کن، ماه اخر تابستون به صورت خلاصه‌وار دوازدهم رو پیش خوانی کن، در طول مدرسه -برخلاف خیلیا- به نظر من کلاس و مدرسه رو تعطیل نکن و همچنان برو.

چون مدرسه و کلاس باعث تثبیت مطالب توی ذهنت میشه، البته باید پرسش‌ها و امتحانات و حتی کوییز های ساده رو جدی بگیری و مثل یه امتحان نهایی براش اماده بشی.

همراه اونها سعی از مرور پایه هم غافل نشی.

درسای عمومی مثل ادبیات رو خیلی جدی بگیر و امیدوارم موفق باشی‌.

ببین عزیزم بیشتر به رشتت مربوطه، اگر کنکور برات مهم هستش به نظر من دوماه تابستون رو بزار روی کارکردن ...

چقدر حس خوبی داشت پیامت

ت😍😍😍👌👌 والا قصدم کنکور نیس قصدم نهایی دوزادهم 

ب نظرت قصدم کدوم باشه خوبه؟!

چقدر حس خوبی داشت پیامتت😍😍😍👌👌 والا قصدم کنکور نیس قصدم نهایی دوزادهم ب نظرت قصدم کدوم باشه خوبه ...

عزیزمی  

بازم کاملا بسته به خودته اما به نظر من حداقل تو کشور ما داشتن یه مدرک دانشگاهی کمک‌کننده هست.

اگه این یه سال رو درست و حسابی بشینی درس بخونی، یکم از تفریحو و بیرون رفتن و اینجور چیزا بگذری میتونی به جای قابل قبولی برسی، اما این حرفهام رو نباید کاملا ملاک عمل خودت قرار بدی! باید به این توجه کنی که من شناخت کافی ازت ندارم شاید تو استعدادهای فراتری از درس و دانشگاه داری و این خیلی عالیه که بری دنبال اونها و اونارو جدی بگیری و موفق بشی.

باید به این دقت کنی که راه موفقیت همه‌ی ما توی درس و دانشگاه نیست.

اما اگر مثل من استعدادیابی نشدی، حس میکنی هدف خاصی نداری و غیره دانشگاه میتونه سکوی پرتاب خوبی برات باشه و یه جورایی دستت رو بگیره.

چون شرایط پشت کنکور موندن خیلی سخت شده، به نظرم اگه کوچکترین ذهنیتی دربارش داری براش تلاش کن چون حیفه‌.