2777
2789
عنوان

برم سراغش یا نه واسه تصادفم

79 بازدید | 5 پست

زن مدیرمون وادارم کرد واسش پروپوزال بنویسم نوشتم تموم شد خودش ک هیچی بلد نبود الکی دستورای مفت بهم میداد که اینجاشو اینجور بنویس گفتم بابا این درسته الکی منو کشوند محل کار با شوهرش 

منم گفتم مدارکی دارم ببرم امضا کنه کارم راه بیفته دبگه اونا رو پرینت گرفتم یکم دیر شد بهم وسط راه زنگ زد عجله کردم داشتم از وسط خیابون رد میشدم ماشین از پشت بهم زد من زنگ نزدم ۱۱۰ اولش داع بودم فقط استرس اونو داشتم که کارش دیر نشه وقتی رسیدم محل کار وایساد بدتر مسخرم کردن و تحقیرم با خنده

بجا اینکه دلش بسوزه واسم فقط فکر کار خودش بودکارشو مه انجام دادم خودمو فرداش رسوندم بیمارستان چون درد پاهام خیلی شدید بود دکتر ازم عکس گرفت گفت نضف  رباط صلیبی و منیسک دوتا زانوهات پاره شده میگه خودش ترمیم نمیشه و جوش نمیخوره باید مراقب باشی که کامل نشه چیز سنگین بلند نکنی از دستشویی فرنگی استفاده کنی از پله بالا نروی.  دویدن ممنوع   ورزش ممنوع تا تخر عمرت باید رعایت کنی

تازه عملم کنی دیگ ۸۰درصد خوب میشی به شرطی که دکترت کارش خیلی خوب باشه

بنظرتون برم محل کار با مدیر دعوا کنم بگم بخاطر زن شما بود روز تعطیل اومدم چون یع زنگی بعدش نزد احوالمو بپرسه؟

یا با زبون خوش بهش بگم واسه رسمی شدنم لج نکنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پارسال تو یه مدرسه بودم ک مدیر خیلی دستور میداد و همش انتظارهای بیجا داشت انگار برده اونم ،روزای تعطیلم نمیزاشت بیکار باشم 

یه روز استعفا دادم و هرچی به دهنم اومد بهش گفتم و گفتم فک کردی خدایی ک با معلما اینجوری رفتار میکنی اصلا شک سده بود ولی من خالی شدم 

اون از کجا میدونست قراره تصادف کنی چه حرفاتون بی منطقه

نوشتن پروپوزال دانشگاش اصلا مربوط به کار من نبود اون یه چیز شخص برای ادامه تحصیل برای زن مدیر بود که گذاشت گردن من