2777
2789
سلام. به نظرم یک وقت از دکتر مجتبی واهب بگیرید. هم دلسوز هستن و هم فوق تخصص جراحی پلاستیک دارن. برای ...

گول تبلیغ بازریاب ها رو نخورید مثل من. من با همین دکتر عمل کردم و راضی نیستم شاید مجبور شم برم ترمیم جای دیگه. کارشون خوب نیست اصلا .

من پیش دکتر واهب عمل بینی انجام دادم و فوق العاده راضیم هرکس میبنه میگه بینیتو کجا عمل کردی واقعا عالی شده و بینی دختر خالمم همینطور عمم بلفا انجام داد و نتیجه عالی شد و حتی خالم ک پیش یک دکتر دیگ انجام دادن انقد افتضاح شد ک چشمام بسته شده و پر پف و خیلی داغون ک دکتر واهب براشون ترمیم کرد و خیلی بهتر شده ب نظر من ک عالی هستن من خودم برای پیکر تراشی وقت دارم انشالله ک اونم خوب میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بنده تازه اومدم نی نی سایت که از دوستان سوال کنم برای خرابکاری دکتری که چشم و ابروی منو با جراح ...

منم پیش دکتر میر رفتم افتضاح شدم پلکم ...و لیفت ...چشم پزشک بهتره البته دکتر نیر یه اشغال هست بعد پول گرفتن دیگه هرچی شده خوب یا بد دیگه شما رو نمیشناسه خدا نترس و بی مسولیت