2777
2789

اگه نتیجه ای داشتین یا کلا چیزی میدونین بگین...

دورهم یه تبادل اطلاعات داشته باشیم

اصلا اعتقاد دارین بهش یا نه؟

.

خودم روشای زیادی رو امتحان کردم، اونایی که خیلی نتیجه داشتن برام فرمول مثلثی و سابلیمینال و ویژن برد بودن، از سناریو سازی ام یه نیمچه نتیجه ای بوده

شمام روشاتونو بگین.... سوالی ام داشتین بپرسین🗿🙏🏿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

توضیح میدی چجوری چیزیو جذب کنیم

موثر ترین و ساده ترینشو بگو🥰

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نشه 

خودافیز👩🏻‍🦯

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

ببخشید من یه سوال بپرسم 

من حدودا ۸ روز وقت دارم یه چیزیو جذب کنم 

یه آقاست بهتره بگم 

بعد از اون دیگه اصلا امکان نداره یعنی بدردم نمیخوره

از کدومم روشش استفاده کنم زودتر نتیجه بده ؟ ممنونتون میشم بگید 

ولمون کن حاجی..من یه لباس جدید بخرم تا دوهفته اول حس میکنم قدرت تفکرمو از دست میدم بعد ک درش میارم ف ...

من همون لحظه کمرم از گرونی می‌شکنه🗿🙏🏿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
توضیح میدی چجوری چیزیو جذب کنیمموثر ترین و ساده ترینشو بگو🥰

ببین قانون جذب کلا چیزیه که رخ میده

یعنی تو یه بخوای یه نخوای خواسته ها و ناخواسته هارو با تفکراتت بدست بیاری، کنترل تفکرات بهت کمک می‌کنه

ساده ترین راه همون سناریو سازیه و تلقین از نظر من

نه نشه خودافیز👩🏻‍🦯

نرو سمیه🗿🙏🏿

ببخشید من یه سوال بپرسم من حدودا ۸ روز وقت دارم یه چیزیو جذب کنم یه آقاست بهتره بگم بعد از اون دیگه ...

برای جذب یه شخص کاریزما خیلی جوابه

من در این مورد اطلاعاتم کمه یه خلاصه میتونم بدم فقط

سرچ کنین

من میخام این ماه باردار بشم چی بگم

چی بگم که نه... از همون روش سناریو سازی استفاده کنین حس میکنم نتیجه بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز