2777
2789
عنوان

شوهری که زنش را دوست ندارد

577 بازدید | 15 پست

سلام میخواستم از تجربیاتتون در مورد اینکه اگه بفهمین شوهرتون دوستون نداره بگید.چیکار میکردید؟اگه بخاطر پول یا کار باهاتون ازدواج کرده باشه چی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هالا خیانت به دوست داشتن ربط نداره اکثرا خیانت میکنن زن خودشونم دوست دارن این دیگه یه غریزه حیوانیه ...

باور نمیکنم اگه دوسم داشت چرا دو سال با اون بود وقتی که من بهش اعتماد داشتم اگه دوسم داره چرا شبا می‌ذاره با گریه و غصه بخوابم بخدا سیرم از زندگی 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
باور نمیکنم اگه دوسم داشت چرا دو سال با اون بود وقتی که من بهش اعتماد داشتم اگه دوسم داره چرا شبا می ...

خاکبرسر بی لیاقتشون فقط.

چی بگم والا منم عین شما دیگه کلا قیدشو زدم فقط هم خونه هستیم بخاطر بچمون که بزرگترشه 

خاکبرسر بی لیاقتشون فقط.چی بگم والا منم عین شما دیگه کلا قیدشو زدم فقط هم خونه هستیم بخاطر بچمون که ...

خیلی نمک نشناسن این مردا به خاطر چه نامردایی داریم نابود میشیم 

خیلی نمک نشناسن این مردا به خاطر چه نامردایی داریم نابود میشیم

واقعا برام جالبه اصلا کسی هست واقعا زنشو دوست داشته باشه؟ الان بچه بزرگ هم دارن باز خیانت میکنند چت میکنند 

واقعا برام جالبه اصلا کسی هست واقعا زنشو دوست داشته باشه؟ الان بچه بزرگ هم دارن باز خیانت میکنند چت ...

همین امروز زنگ زد فهمید داغونم و گریه کردم چیزی نخوردم اما گوشی قط کرد اصلا براشون مهم نیست خیانت کارای عوضی 

همین امروز زنگ زد فهمید داغونم و گریه کردم چیزی نخوردم اما گوشی قط کرد اصلا براشون مهم نیست خیانت کا ...

خدا لعنتشون کنه واقعا تو قلبشون سنگه واقعا متاسفم واسه مادراشون 

منم میدونم دوسم نداشت اگه داشت انقدر اذیتم نمیکرد اولا طاقت گریمو نداشت اگه بلد نبود اولا هم خوب بودن بلد نبود ولی بلد بود همیشه اولش هیجانی رفتار میکنند ولی بعدش همه چیز یادشون میره خودش بهم میگفت تاابد دوست دارم چیشد پس

دستمو تاارنج کردم دهنشون گذاشتم ولی ...

خدا لعنتشون کنه واقعا تو قلبشون سنگه واقعا متاسفم واسه مادراشون منم میدونم دوسم نداشت اگه داشت انقدر ...

مال من از همون اولم براش مهم نبودم هی میگه دوست دارم دروغ میگن ما چهارده سال تفاوت سنی هم داریم اما اون رفت با پنج سال بزرگ تر از خودش بهم خیانت کرد

مال من از همون اولم براش مهم نبودم هی میگه دوست دارم دروغ میگن ما چهارده سال تفاوت سنی هم داریم اما ...

ای کاش وقتی میدونستی دوست نداره قبل از بچه جدا میشدی