مادرشوهرم خونه نداره اومده با ما تو خونه ماست الان حقوقم داره ولی نمیده اصلا حتی یک قرونم بما نمیده ماهی ۱۲ میلیون حقوقش شوهرمم هی پیشش ناله میکنه قسطام عقب افتاده و ...شوهرم کارش آزاده اصلا الان وضعمون خوب نیست خیلی گیر کردیم حتی تو روزمرگی به روی خودش اصلا نمیاره که حداقل پول خوراک خودشو بده نمیتونیمم کاری کنیم چون هیچ سرپناهی نداره بچه های دیگه ام که اصلا جواب تلفنشم نمیدن هر روز قرص اعصاب میخورم میبینم اون تو کارتش پر پول تو کیفش پر پول نقد اونوقت از ما میخوره و ما الان لنگ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
فشار نخور ولی واقعا کاریش نمیشه کردبعد مرگشم میفهمی پولو داده به اون یکی بچه هاش😂
به همون دختراش که عروس رو محل نمیدادن و مادرشونو یه ناهارم دعوت نمیکردن🙄😐
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
شوهر من خیلی بهش خدمت کرده خیییییییلی قبل من با شوهرم زندگی میکرده ۱۲ سال تو بهترین موقعیت بوده تو خونه شوهرم از اول آواره بوده فقطم این پسرش بهش رسیده از همه لحاظ ولی نمیفهمه من که حرومه کردم حتی یک لقمه نون تو این خونه میخوره حرومش تو دل خودم
اره بابا به همونا میده من خیلی دیدم از این پیرزنا😂مامانبزرگم پولاشو میداد به عموم که کاناداست بعد م ...
اره ماهم ازین موارد داشتیم🤣🤣