2777
2789
عنوان

واقعا آدم باید خیلی دلش سنگ باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 23 پست

ببین ساده نباش شوهرت عارش میاد خودت یکاری کن بهش تو خلوتب بگو ما نمیتونیم خرج سه نفر بدیم نمیگمذبه ما کمک کنی لااقل اندازه خوراک خودت هزینه کن یا اینکه برو پیش بقیه همین که راهش دادید باید کل حقوقش بده به شما من به شخصه مادر شوهرم ماهی ۲۰ هم بده راهش نمیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ساده نباش شوهرت عارش میاد خودت یکاری کن بهش تو خلوتب بگو ما نمیتونیم خرج سه نفر بدیم نمیگمذبه م ...

من بگم دخترش شر میندازه شدید چون در ارتباطن تلفنی باهم دخترش با شوهرم زنگ میزنه بحث میندازه میگه چقدر گدایید آخه تا بحال پیش اومده من فقط تو دلم واقعا راضی نیستم اما نمیتونم بگم

نه کسی اصلا دلش براش نمیسوزه چون کاری برای کسی نکرده اینجام محض رضای خداست مونده وگرنه اصلا هیچکس خو ...

خب وقتی شرایط شما رو میبینه باید یه کمکی به شوهرت بکنه

چجوریه که هیچکی کاری بهش نداره؟

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
خب وقتی شرایط شما رو میبینه باید یه کمکی به شوهرت بکنهچجوریه که هیچکی کاری بهش نداره؟

خوب معلوم دیگه مادری نکرده برای کسی تا حالا به دخترش جهیزیه نداده پسرا هر کدوم‌ یک طرف خودشون کار کردن هیچکس دلش نمیسوزه فقط شوهر من میگه عیبی نداره بی خانمانه ولش کن اونم‌یک بشقاب پیش ما بخوره

خوب معلوم دیگه مادری نکرده برای کسی تا حالا به دخترش جهیزیه نداده پسرا هر کدوم‌ یک طرف خودشون کار کر ...

شوهرت وظیفه پسریشو انجام میده محض رضای خدا 

ولی مادرش  خیلی عجیبه ک انقدر خنثی و بی تفاوته نسبت به بچه هاش 

شوهرت وظیفه پسریشو انجام میده محض رضای خدا ولی مادرش خیلی عجیبه ک انقدر خنثی و بی تفاوته نسبت به بچ ...

خیییلی فقط به فکر خوردنه منم دیگه تعارف اصلا بهش نمیکنم اصلااا میگم بجهنم میخوره بخوره نمیخوره ام نخوره بمیره ولی نمیتونم بندازم بیرون با اینکه این خونه رو منو شوهرم تو خریدش شریکیم ولی میگم عیبی نداره باید بزارمش تو خیابون که نمیشه دعا کنید خدا برامون طوری برسونه که محتاج خلقش نشیم

خیییلی فقط به فکر خوردنه منم دیگه تعارف اصلا بهش نمیکنم اصلااا میگم بجهنم میخوره بخوره نمیخوره ام نخ ...

اره خب گناه داره

کاش یه خونه دوطبقه بگیرین که حداقل یکمی مستقل باشین 

خرج خونه رو هم کارتشو بده دست شوهرت نمیشه اینطوری؟