مادرشوهرم خونه نداره اومده با ما تو خونه ماست الان حقوقم داره ولی نمیده اصلا حتی یک قرونم بما نمیده ماهی ۱۲ میلیون حقوقش شوهرمم هی پیشش ناله میکنه قسطام عقب افتاده و ...شوهرم کارش آزاده اصلا الان وضعمون خوب نیست خیلی گیر کردیم حتی تو روزمرگی به روی خودش اصلا نمیاره که حداقل پول خوراک خودشو بده نمیتونیمم کاری کنیم چون هیچ سرپناهی نداره بچه های دیگه ام که اصلا جواب تلفنشم نمیدن هر روز قرص اعصاب میخورم میبینم اون تو کارتش پر پول تو کیفش پر پول نقد اونوقت از ما میخوره و ما الان لنگ
ببین ساده نباش شوهرت عارش میاد خودت یکاری کن بهش تو خلوتب بگو ما نمیتونیم خرج سه نفر بدیم نمیگمذبه ما کمک کنی لااقل اندازه خوراک خودت هزینه کن یا اینکه برو پیش بقیه همین که راهش دادید باید کل حقوقش بده به شما من به شخصه مادر شوهرم ماهی ۲۰ هم بده راهش نمیدم
ببین ساده نباش شوهرت عارش میاد خودت یکاری کن بهش تو خلوتب بگو ما نمیتونیم خرج سه نفر بدیم نمیگمذبه م ...
من بگم دخترش شر میندازه شدید چون در ارتباطن تلفنی باهم دخترش با شوهرم زنگ میزنه بحث میندازه میگه چقدر گدایید آخه تا بحال پیش اومده من فقط تو دلم واقعا راضی نیستم اما نمیتونم بگم
خب وقتی شرایط شما رو میبینه باید یه کمکی به شوهرت بکنهچجوریه که هیچکی کاری بهش نداره؟
خوب معلوم دیگه مادری نکرده برای کسی تا حالا به دخترش جهیزیه نداده پسرا هر کدوم یک طرف خودشون کار کردن هیچکس دلش نمیسوزه فقط شوهر من میگه عیبی نداره بی خانمانه ولش کن اونمیک بشقاب پیش ما بخوره
شوهرت وظیفه پسریشو انجام میده محض رضای خدا ولی مادرش خیلی عجیبه ک انقدر خنثی و بی تفاوته نسبت به بچ ...
خیییلی فقط به فکر خوردنه منم دیگه تعارف اصلا بهش نمیکنم اصلااا میگم بجهنم میخوره بخوره نمیخوره ام نخوره بمیره ولی نمیتونم بندازم بیرون با اینکه این خونه رو منو شوهرم تو خریدش شریکیم ولی میگم عیبی نداره باید بزارمش تو خیابون که نمیشه دعا کنید خدا برامون طوری برسونه که محتاج خلقش نشیم