2777
2789
عنوان

چی نصب کنم

135 بازدید | 20 پست

سلام نیمه ظهرتون بخیر 

بچه ها

الان بنظرتون چی نصب کنم؟

توییتر،تیک تاک، تردز، اینستا و تلگرام

الان فقط واتساپ و تلگرام دارم.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هه هه یوتیوب برو

همین؟😐

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بستگی به این داره که دنبال چه چیزی باشین

هدف خاصی ندارم الکی میخوام چند تا پیامرسان داشته باشم من اصلا حوصله این چیزارو ندارم😂

باحالهتوییتر هم خوبه همش نوشتست راحته

توییتر رو نصب گردم قبلا ولی نتونستم وارد شم الان نصب کنم راهنماییم میکنید؟

شما نصبش کردین؟

حوصله چه چیزایی رو؟🤔

حوصله گوشی و پیام دادنو کامنت گذاشتنو اینا